Sûnenz Centrum
Alles over onze pleinen
Sunenz-Centrum

Verhuisservice na overlijden van Ontzorgd Verhuizen

Een huis leegruimen na het overlijden van een dierbare is niet alleen een emotionele aangelegenheid, maar kost u ook veel tijd en moeite. Maak het uzelf en uw familie makkelijker met Ontzorgd Verhuizen. Deze verhuisorganisatie kan u echt álles uit handen nemen. Zelfs binnen enkele dagen, als dat nodig is. Zo kunt u rustig afscheid nemen van de overledene.

Onze verhuispartner Ontzorgd Verhuizen is geen verhuisbedrijf maar verhuisregisseur. Zij regelen, coördineren en begeleiden alle verhuiszaken die bij de leegruiming komen kijken. Helemaal op maat en heel persoonlijk. Uw eigen verhuisregisseur is uw aanspreekpunt voor alles wat u geregeld wilt hebben. Ook buiten kantoortijden. Een greep uit de mogelijkheden:

 

-   Verhuizen van de inboedel

De verhuisregisseur verhuist de spullen samen met de Erkende Verhuizer netjes en vlot naar ieder gewenst adres. Naar wens inclusief (de)montage en in- en uitpakken.

 

-   Opslaan van de inboedel

De inboedel kan zolang als nodig is verwarmd en veilig worden opgeslagen. Ontzorgd Verhuizen stalt de spullen weer uit als u daar aan toe bent.

 

-   Afvoeren van de inboedel

Spullen die nog in prima staat verkeren, gaan naar de Kringloopwinkel. Spullen die hun beste tijd hebben gehad, brengt Ontzorgd Verhuizen naar de Milieustraat.

 

-   Opleveren of verkoopklaar maken

De verhuisregisseur zorgt voor schoonmaak, verwijderen van vloerbedekking, dichtmaken van gaatjes en kleine reparaties en geeft meteen de meterstanden door.

 

-   Beëindigen of omzetten abonnementen en verzekeringen.

De verhuisregisseur regelt dat de betreffende instanties het overlijden registreren en verwerken en zaken waar nodig op een andere naam zetten.

 

Leegruiming op korte termijn Ontzorgd Verhuizen kan alles binnen enkele dagen regelen. U heeft er ook dan zelf geen omkijken naar.

 

Meer informatie? Ontzorgd Verhuizen heeft met meerdere vestigingen altijd een verhuisregisseur bij u in de buurt. Bel of mail voor meer informatie naar 058-311 00 00 of info@ontzorgdverhuizen.nl of kijk op www.ontzorgdverhuizen.nl/leegruimen-na-overlijden.

 

 


Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.