Sûnenz
Gezond en vitaal ouder worden
bij Sûnenz
dansend ouder echtpaar sunenz

Klachtenformulier Regiopoli en Verrichtingen

Heeft u een klacht over de Regiopoli of Verrichtingen in Sûnenz?

 

Wij willen ons werk graag professioneel uitvoeren en vinden het belangrijk dat u ons vertrouwt.

Ondanks dat wij ons uiterste best doen, is het mogelijk dat u geen goed gevoel heeft na contact met één van onze medewerkers. U vindt bijvoorbeeld dat u niet serieus bent genomen of u heeft Sûnenz niet goed kunnen bereiken. Wanneer u niet tevreden bent willen wij dat graag zo snel mogelijk weten. Wij gaan dan graag met u in gesprek, zodat we ervan kunnen leren.

 

Wij vragen u het klachtenformulier in te vullen en bij ons in te leveren of het klachtenformulier op de website in te vullen. Het online klachtenformulier vindt u hier.

 

U kunt het formulier ook printen en naar ons opsturen. In dat geval kunt het formulier via deze link downloaden. Nadat u het formulier heeft ingevuld, stuurt u het formulier naar: Sûnenz, t.a.v. Marian de Boer, Secretariaat Regiopoli en Verrichtingen Burgemeester Wuiteweg 140b 9203 KP Drachten

 

Daarna nemen wij uw klacht in behandeling. Wanneer wij meer informatie nodig hebben over uw klacht, kunt u gebeld worden door één van onze medewerkers. Vervolgens geven wij telefonisch of via een afspraak een reactie op uw klacht.

 

Wij streven ernaar uw klacht uiterlijk binnen één maand in behandeling te nemen en af te ronden.

Bent u daarna nog niet tevreden? Dan kunt u altijd een schriftelijke klacht indienen bij de onafhankelijke Klachtencommissie Huisartsenzorg Friesland in onze regio.

 

Ook indien u de klacht niet direct met ons wilt bespreken, kunt u uw klacht bij de Klachtencommissie Huisartsenzorg Friesland indienen.

 

Klachtencommissie Huisartsenzorg Friesland

Postadres: Postbus 882, 8901 BR Leeuwarden

Telefoon: 058 – 2941919

Secretaris: Mevrouw F. Hofstra

 

Wilt u hulp bij het indienen van uw klacht? Bel dan met het Informatie en Klachtenbureau gezondheidszorg (IKG) in uw regio, telefoon : 0900 243 70 70

 

Vriendelijke groeten,

W.J.M. Brunninkhuis, klachten coördinator

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.