Sûnenz
Gezond en vitaal ouder worden
bij Sûnenz
dansend ouder echtpaar sunenz

Reanimatiecursus voor beginners en herhalers

Leren Reanimeren

 

In Nederland worden per jaar zo’n 16.000 mensen getroffen door een hartstilstand,

voor een stad als Leeuwarden betekent dat ongeveer 3 mensen per week.

De eerste zes minuten na een hartstilstand zijn bepalend voor de overlevingskans.

Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen leren reanimeren…

 

De SRLO biedt u de mogelijkheid om in één avond de benodigde kennis in theorie en praktijk op te doen. Na deze cursus bent u niet alleen in staat om effectief hartmassage en mond-op-mondbeademing (Basic Life Support) toe te passen, maar ook bevoegd om een Automatische Externe Defibrillator (AED) te bedienen. Het is een intensieve cursus waarbij zowel de theorie als de praktijk ruim aandacht krijgt. De lessen zijn zo opgebouwd dat ze voor jong en oud zijn te volgen. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

 

Kwaliteit

De lessen worden gegeven door zeer ervaren instructeurs en volgens de richtlijnen van de Nederlandse Hartstichting. Daarom mag SRLO zich reanimatiepartner van de Hartstichting noemen. Het predikaat "reanimatiepartner" staat garant voor de kwaliteit van de lessen en geeft u dus extra zekerheid.

 

Cursusdata 

In de praktijk blijkt het goed te werken om de beginnerscursus en de herhalingscursus te combineren. Tijdens de cursus wordt de theorie behandeld en is er volop ruimte om te oefenen.

 

Er zijn twee opties waar u uit kunt kiezen. Geeft u bij het aanmelden uw voorkeur aan:

 

  • Maandag 13 november om 19.00 uur
  • Vrijdag 17 november om 13.30 uur

 

 
Kosten

De kosten voor de beginnerscursus bedragen € 35,- per cursist. U krijgt u een uitgebreid lespakket en een certificaat (2 jaar geldig). Registratie, zaalhuur, koffie/thee zijn bij de prijs inbegrepen.

 

Bij de herhalingscursussen wordt er van uitgegaan dat de cursist reeds in het bezit is van het door de Nederlandse Hartstichting uitgegeven Leerboek basale reanimatie en Automatische Externe Defibrillatie. Dit boekje wordt uitgereikt tijdens de beginnerscursus. Ook bij deze cursus zijn registratie, zaalhuur, koffie/thee bij de prijs inbegrepen. De kosten bedragen € 25,- per cursist.

 

U krijgt een factuur waarop de kosten vermeld staan. In sommige gevallen kunt u deze kosten declareren bij uw eigen zorgverzekeraar.

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via info@sunenz.nl of 0512-359380

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.