Over Sûnenz
Sûnenz is hét centrum
om gezond en vitaal ouder te worden
dansend ouder echtpaar sunenz

André Rieu's 2017 Maastricht Concert

22-7-2017 19:30 tot 23-7-2017 23:00

Andre Rieu's 2017 Maastricht Concert    

Feest ter gelegenheid van 30 jaar André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest.

 

André Rieu, bij miljoenen bekend als ‘De koning van de wals’, is een van de populairste artiesten ter wereld. Zijn legendarische concert in Maastricht, dat elk jaar plaatsvindt, is een van de jaarlijkse bioscoopevenementen waarnaar met ongekend enthousiasme wordt uitgekeken. Vorig jaar leidde dat in verschillende landen tot nieuwe verkooprecords.

 

Het spectaculaire concert in Maastricht vindt plaats op het prachtige middeleeuwse plein in de thuisstad van André, waar de maestro zich in zijn element voelt en waar hij samen met zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest, sopranen, tenoren en heel bijzondere gasten zijn opwachting maakt. André zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring vol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden. Gastheer tijdens deze presentatie van André Rieus concert in Maastricht is niemand anders dan André van Duin, die exclusief voor bioscoopbezoekers een interview met André Rieu houdt wanneer hij van het podium stapt.Dit jaar is een heel bijzonder jaar. Het is namelijk precies 30 jaar geleden dat André Rieu zijn Johann Strauss Orkest in zijn thuisstad Maastricht oprichtte. Wat een ontwikkeling heeft het doorgemaakt: van een klein groepje musici die repeteerden in het klaslokaal op de basisschool van Andrés zoon tot stadions en concertgebouwen over de hele wereld!

 

Reserveer of koop snel je kaarten voor zaterdagavond 22 juli of zondagmiddag 23 juli en ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek.
Neem een kijkje achter de schermen, geniet van interviews met André en zijn bijzondere gasten, van muzikale favorieten en van nog veel meer.

 

 Programma                               

 

Zaterdagavond 22 juli

Aanvang: 19.30 uur

Start voorstelling: 20.00 uur

 

Zondagmiddag 23 juli

Aanvang: 14.30 uur

Start voorstelling: 15.00 uur


Tickets zijn te koop voor € 15,00 (inclusief welkomstdrankje en -hapje). Klik voor tickets op de volgende link: https://www.biosdrachten.nl/movies/177/17/andr_rieus_2017_maastricht_concert

 

 Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.