Over Sûnenz
Sûnenz is hét centrum
om gezond en vitaal ouder te worden
dansend ouder echtpaar sunenz

Ben jij die netwerker pur sang, die geen enkele samenwerking uit de weg gaat? Ben jij die zorginnovator die niet bang is om uitdagingen aan te gaan? Verbind jij moeiteloos partijen uit de 1e en de 2e lijn met elkaar? Dan zoeken we jou!

Wegens overweldigend succes van eerdere Sluit mij aan! cursussen start het tabletproject de komende tijd ook in Ureterp en Oosterwolde.

Humanitas is een vrijwilligersorganisatie pur sang. Er zijn 140 vrijwilligers op zes deelterreinen actief. Het meest bekend zijn de thuisadministratie, voor hulp bij het op orde krijgen van de financiën, de kindervakantieweken en de Sinterklaasactie.

Vanaf heden worden er op de Regiopoli in anderhalvelijnscentrum Sûnenz meekijkconsulten gynaecologie gehouden.

Op vrijdag 21 april geven de drie Overdagkoren van Sûnenz om 19:30 uur een gezamenlijk concert. Het concert vindt plaats in de Zuiderkerk aan De Drift 46 in Drachten. De drie koren tellen gezamenlijk ongeveer 125 koorleden en zullen zowel afzonderlijk als gezamenlijk optreden tijdens dit concert. Op het repertoire staan canons, meerstemmige Nederlandstalige en buitenlandse volksliedjes, popsongs en operettemelodieën. Kortom, een heel afwisselend programma. De toegang is vrij en iedereen is van harte welkom. 

Hand & Polstherapie Centrum is een specialistisch handencentrum dat poliklinische zorg op het gebied van hand- en polsaandoeningen biedt. Ons team bestaat uit gekwalificeerde handfysiotherapeuten en handergotherapeuten met veel deskundigheid op het gebied van het behandelen van klachten aan de hand, pols en arm. Ons team werkt met veel passie om u de zorg te bieden die bij u past.

Wilt u graag sporten, maar is het onthouden van de oefeningen soms wat lastig?

Een theatervoorstelling, een museumbezoek, dansles: geniet u daarvan? Doet u wel eens mee aan een culturele activiteit? Donderdag 6 april van 10.00-12.00 uur horen we graag uw verhaal. Waarom bent u wel of juist niet geïnteresseerd in kunst en cultuur? Praat mee en geniet van een prachtige verrassingsact.

Heeft u behoefte aan gezelligheid? Een goed gesprek? Er even uit zijn? Andere mensen ontmoeten? Maak dan kennis met het Ontmoetingscafé in Stellinghaven Oosterwolde.

 

Ter introductie worden de eerste activiteiten gratis aangeboden. 

Op woensdag 22 en donderdag 23 maart van 14.30-17.00 uur is in Sûnenz een bijzondere act te beleven naar een idee van de Drachtster kleinkunstenaar Ebele.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.