Over Sûnenz
Sûnenz is hét centrum
om gezond en vitaal ouder te worden
dansend ouder echtpaar sunenz

Bij ZuidOostZorg en De Friese Wouden werken gespecialiseerde casemanagers dementie

Bent u 65+? Heeft u altijd al meer van fotografie willen weten? bent u nieuwsgierig naar andere (sub)culturen? Meld u dan nu aan voor Hollandse Wijzen en ga op wereldreis met fotograaf Peter van Beek in eigen land!

Ook dit jaar organiseert Sûnenz twee lange tafels, in Sûnenz Drachten en in De Draaier Gorredijk. Schuift u ook aan?

Vanaf 4 september starten de repetities van de Overdagkoren weer:

Op donderdag 13 juli van 13.30-17.00 uur wordt onze jaarlijkse zomermarkt gehouden in Sûnenz. De hele middag is er vanalles te beleven op de markt. Bij mooi weer vindt de markt buiten plaats.

Donderdag 13 juli om 18.00 uur organiseert Oosterhoff een informatieavond speciaal voor klanten die actief zijn in het arbeidsproces om hen te informeren over de nieuwste aanvullende hoorhulpmiddelen. Als u nog actief bent in het werkproces, nodigen we u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Heeft u interesse in het lezen van e-books op de e-reader of tablet, maar weet u niet precies hoe dat in zijn werk gaat? Schuif dan donderdag 22 juni van 9.00-10.00 aan bij de ontbijttafel in Sûnenz.

Nieuwe cursusdata reanimatiecursus: 20 en 26 juni om 19.00 uur.

Humanitas is een vrijwilligersorganisatie pur sang. Er zijn 140 vrijwilligers op zes deelterreinen actief. Het meest bekend zijn de thuisadministratie, voor hulp bij het op orde krijgen van de financiën, de kindervakantieweken en de Sinterklaasactie.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.