Over Sûnenz
Sûnenz is hét centrum
om gezond en vitaal ouder te worden
dansend ouder echtpaar sunenz

2e editie Sûnmarkt

Dinsdag 31 mei 13.30-17.00 uur wordt in Sûnenz een Sûnmarkt georganiseerd. Na het succes van de Sûnmarkt in Januari is dit de tweede in de reeks van vier Sûnmarkten in 2016. Hoe is het u na de eerste metingen vergaan? Heeft u uw goede voornemens waar kunnen maken? Of wilt u gewoon weten hoe het staat met uw gezondheid? Dan bent u van harte welkom in Sûnenz.

 

Op de markt staan de verschillende partners van Sûnenz met informatie en producten. Onder het motto ‘meten is weten’ wordt op de markt de mogelijkheid geboden om gratis de bloeddruk, knijpkracht en vetpercentage te laten meten. Daarnaast kan er op de markt een gehoormeting en een huidanalyse worden gedaan. De metingen worden bijgeschreven op een gezondheidspaspoort die bij binnenkomst wordt uitgedeeld. De uitslagen zijn bedoeld om gezondheidsproblemen vroegtijdig op te sporen. Indien nodig zet de Sûnenz-partner een behandeling in. Ook doorverwijzing naar een andere samenwerkingspartner of de huisarts behoort tot de mogelijkheden.

 

Maandelijkse activiteiten

Gedurende het jaar organiseert Sûnenz maandelijks markten en andere activiteiten, zoals thema-avonden, op het gebied van thema’s als vitaliteit, leefplezier en bewegen. Daarnaast zet Sûnenz in op preventie van (gezondheids)problemen en het ontmoeten van elkaar. Wij ontmoeten u graag op de tweede Sûnmarkt!

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.