Over Sûnenz
Sûnenz is hét centrum
om gezond en vitaal ouder te worden
dansend ouder echtpaar sunenz

Dansen op recept

Begin 2018 start Dansen op recept in Drachten, een initiatief van gemeente Smallingerland, De Lawei, Sûnenz en Stichting Parkinson in Beweging. Maak nu alvast kennis met Dansen op recept bij de Kick off in De Lawei!

 

Uitnodiging Kick-off DANS OP RECEPT

 

 

Het project Dans op Recept brengt innovatie door een alternatief te introduceren ter aanvulling op het medisch- en sociaal domein. Onze missie is om laagdrempelig danslessen over heel Friesland te verspreiden. Deze danslessen sluiten aan op de behoefte van mensen met de ziekte van Parkinson. Het doel van de lessen is de levenskwaliteit te verbeteren. Het is wetenschappelijk bewezen dat dansen een positief effect heeft op mensen met de ziekte van Parkinson. Dans verbindt zowel sociaal, medisch als cultureel. Niet alleen voor de mensen zelf, maar ook tussen de professionals. Onze ambitie is om een integraal netwerk hiermee op te bouwen en zo innovatie en normalisering te stimuleren. Op naar een vitale en inclusieve Friese samenleving!

 

  

  

Graag nodigen wij u uit om te genieten van de indrukwekkende dansvoorstelling Dans, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder. Een dansvoorstelling gedanst door mensen met en zonder Parkinson. En zo zelf te ervaren wat het voor ze betekent! Na de dansvoorstelling is er in de foyer de mogelijkheid om het netwerk in de regio te leren kennen en de

samenwerking gestalte te geven.  Hedy D'Ancona over de voorstelling: “Een aanwinst voor de kunst en cultuur in Nederland”

 

 

Programma dinsdag 31 oktober 2017

18.30 - 19.00  inloop 

19.00 - 19.05  inleiding

19.05 - 20.00  dansvoorstelling 

20.00 - 20.30  uitleg project Dans op Recept en nagesprek 

20.30 - 21.00  in de foyer vervolggesprekken per regio

 

Schouwburg De Lawei

De kleine zaal, ingang aan de Reidingweg 
Laweiplein 1,  9203 KL Drachten

 

 

Begin 2018 start Dansen op recept in Drachten, een initiatief van gemeente Smallingerland, De Lawei, Sûnenz en Stichting Parkinson in Beweging. Maak nu alvast kennis met Dansen op recept bij de Kick off in De Lawei!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.