Over Sûnenz
Sûnenz is hét centrum
om gezond en vitaal ouder te worden
dansend ouder echtpaar sunenz

Fit Focus - voor mensen met dementie

Vanaf januari biedt Sûnenz Fit Focus aan. Deze fitness is bedoeld voor mensen met dementie die graag zouden willen bewegen, maar voor wie zelfstandig oefenen in een fitnessruimte lastig is omdat de fitnessoefeningen wel eens worden vergeten.

 

WAT IS HET?

Er wordt geoefend in kleine groepen van maximaal 6 personen. Doordat de groepen klein zijn is er maximale aandacht van de aanwezige fysiotherapeut en vrijwilliger. De fitness wordt gegeven in een rustige fitnessruimte zodat er zo min mogelijk afleiding en overprikkeling is. Hierdoor kan het programma rustiger en met meer aandacht gevolgd worden.

 

DOEL

Het doel van de Fit Focus is het verbeteren van kracht, balans en uithoudingsvermogen. Daarbij staat het plezier in bewegen centraal.

 

INTAKE

Voorafgaand aan de eerste training vindt er een intakegesprek plaats. Hierin worden de doelen en wensen besproken.

 

AANMELDEN

De trainingen worden 1 keer per week op vrijdagmiddag van 13.00 tot 14.00 uur gegeven en gaan van start bij voldoende deelname. Kosten voor deelname bedragen €40 euro per maand.

 

Lijkt het u leuk om mee te doen? Meld u dan aan. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via telefoonnummer 0512-571932 (ma t/m vrij 9:00 tot 12.00) of mail naar fitness@sunenz.nl

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.