Over Sûnenz
Sûnenz is hét centrum
om gezond en vitaal ouder te worden
dansend ouder echtpaar sunenz

Langste eettafel in Sûnenz

Sûnenz doet mee aan de Week van de Smaak en de Week tegen Eenzaamheid.De Week van de Smaak is al jaren hét jaarlijkse evenement waarin gezonde en eerlijke voeding onder de aandacht wordt gebracht van een breed publiek. Er worden in heel Nederland bijzondere markten, proeverijen, mooie maaltijden en streekmenu’s georganiseerd.

 

Dit jaar is de Week van de Smaak van 28 september t/m 6 oktober 2013. De week tegen Eenzaamheid loopt van 26 september t/m 5 oktober 2013.

 

Lange eettafel in Sûnenzcentrum

Als afsluitende activiteit wordt in Sûnenz op 4 oktober een lange eettafel georganiseerd. Deze lange tafel is een project van de Week tegen Eenzaamheid. Een goede gelegenheid om mensen rondom eten met elkaar te verbinden: eten, beleven en genieten. Digitaal worden alle tafels, georganiseerd in het land, aan elkaar verbonden. In 2012 schoven 20.000 mensen in heel Nederland aan bij deze lange tafel. Komt u ook aanschuiven? Deelname is kosteloos.

 

Aanmelden kan tot uiterlijk 30 september a.s. via Sûnenz: info@sunenz.nl (Vermeld duidelijk uw naam en het aantal personen waarmee u deelneemt).

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.