Over Sûnenz
Sûnenz is hét centrum
om gezond en vitaal ouder te worden
dansend ouder echtpaar sunenz

Let Op! Locatiewijziging! Gezamenlijk concert drie Overdagkoren

Op vrijdag 21 april geven de drie Overdagkoren van Sûnenz om 19:30 uur een gezamenlijk concert. Het concert vindt plaats in de Zuiderkerk aan De Drift 46 in Drachten. De drie koren tellen gezamenlijk ongeveer 125 koorleden en zullen zowel afzonderlijk als gezamenlijk optreden tijdens dit concert. Op het repertoire staan canons, meerstemmige Nederlandstalige en buitenlandse volksliedjes, popsongs en operettemelodieën. Kortom, een heel afwisselend programma. De toegang is vrij en iedereen is van harte welkom. 

 

Het concert begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Het concert vindt plaats in de Zuiderkerk in Drachten. De ingang van de Zuiderkerk bevindt zich aan De Drift 46. Parkeren is mogelijk zowel aan De Drift als aan de achterkant van de kerk, de Burg. Wuiteweg. 

 

 

In januari 2016 werd er een start gemaakt met een Overdagkoor in Sûnenz Drachten. Dit bleek al snel een succes te zijn. Na de zomervakantie ging ook een Overdagkoor van start in woonzorgcentrum Rispinge in Drachten en startte er een Overdagkoor in Dokkum. 

Ook op deze locaties bleek er voldoende animo te zijn en zingen de koorleden iedere week met veel plezier o.l.v. dirigent Meindert Bosklopper. 

 

De deelnemers komen uit Drachten en Dokkum en uit de wijde omgeving van deze plaatsten. De opzet van de koren en het samen zingen past binnen de visie van Sûnenz waarbij gezondheid, vitaliteit, verbinding en ontmoeting belangrijke uitgangspunten vormen. Door te zingen blijf je vitaal, ontmoet je medezangers en vorm je een groep met elkaar. 

Daarbij staat het plezier in samen zingen voorop. Ook komen er regelmatig bewoners luisteren tijdens de repetities van de koren. 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.