Over Sûnenz
Sûnenz is hét centrum
om gezond en vitaal ouder te worden
dansend ouder echtpaar sunenz

Mindfulness en Beeldende therapie

In februari gaat opnieuw een groep mindfulness en beeldende therapie van start. Mindfulness is aandacht geven aan alles wat er op het moment is, zonder oordeel.

 

Hierdoor leert u milder te zijn naar uzelf, waardoor klachten die u ervaart vaak verminderen. Het aanbod is geschikt voor ouders die stress ervaren bij het opvoeden, voor mensen met klachten als piekeren, slecht slapen, angst of onrust, niet kunnen genieten, depressie of fysieke pijnklachten of die gewoon bij zichzelf willen stilstaan. Door hierbij beeldende oefeningen te doen worden aandacht en handelen gecombineerd. Talent is niet nodig.

De groep beeldende therapie en mindfulness omvat acht sessies van anderhalf uur. Er zijn 5 tot 6 deelnemers. Er wordt gewerkt met aandacht oefeningen, concentratieoefeningen, verbeeldingsoefeningen en beeldende oefeningen. De groep start in februari 2016 bij Helios op vrijdag (9.00-10.30 uur). Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Kosten worden vanuit aanvullend pakket van de ziektekostenverzekering vergoed.

Voor informatie of opgave: contact@heliostherapie.nl of telefonisch: 0512-531530, 06-49602946, www.heliostherapie.nl

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.