Over Sûnenz
Sûnenz is hét centrum
om gezond en vitaal ouder te worden
dansend ouder echtpaar sunenz

Nieuwe cursus mindfulness en beeldende therapie Helios

In september gaat bij Helios op vrijdagochtend een nieuwe mindfulness en beeldende therapie groep van start voor volwassenen. Er is nog plek!

 

Mindfulness is aandacht geven aan alles wat er op het moment is, zonder oordeel. Hierdoor leert men milder te zijn naar zichzelf, waardoor klachten die men ervaart vaak verminderen. Het aanbod is geschikt voor mensen met klachten als piekeren, slecht slapen, angst of onrust, niet kunnen genieten, depressie of fysieke pijnklachten, ouders die stress ervaren bij het opvoeden of die gewoon bij zichzelf willen stilstaan. Talent is niet nodig. Vergoeding vindt plaats vanuit de aanvullende verzekering.

 

In september gaat bij Helios ook een nieuwe beeldende therapiegroep van start voor mensen van 50+.

Bent u eraan toe, een moment stil te staan en ruimte nemen voor uzelf? Zodat u kunt ontdekken waar u staat, wat u heeft meegenomen en waar u naar toe wilt?

Doelstelling van de groep is, om plek te geven aan gebeurtenissen, herinneringen, verlieservaringen, maar ook aan wensen en aanwezige kwaliteiten. Dit wordt gedaan in een kleinschalige groep met behulp van eigen beelden, beeldend materiaal en ontspanningsoefeningen.

De groep vindt 10 x plaats op de maandagochtend en wordt vergoed door de aanvullende ziektekosten verzekering.

 

Kijk voor meer informatie op www.heliostherapie.nl of neem contact op via contact@heliostherapie.nl

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.