Over Sûnenz
Sûnenz is hét centrum
om gezond en vitaal ouder te worden
dansend ouder echtpaar sunenz

Nieuwe data Sluit mij aan! in Oosterwolde

 

 

Na het succes van de eerste Sluit mij aan!-cursus in Oosterwolde, gaat op maandag 16 oktober weer een nieuwe cursus van start. AanZet en Sûnenz slaan de handen ineen in het project Sluit mij aan!; een project om 55+ers digitaal aan te sluiten en nieuwe contacten op te doen!

 

Tijdens de cursus wordt de werking van de iPad uitgelegd en komen onderwerpen als internet en e-mail, Skype, apps downloaden, internetbankieren en Facebook aan bod.

 

Iets voor u? Bent u (of kent u iemand) 55+, niet in het bezit van een tablet en niet digitaal vaardig? Dan is deze cursus bedoeld voor u! Voorkennis van het internet en het gebruik van een tablet is niet vereist. U heeft om te oefenen thuis wel een internetaansluiting nodig. Desgewenst regelt AanZet de internetaansluiting voor u.

 

Hoe werkt het?

De cursus start 16 oktober en duurt ongeveer 3 maanden. Om de week wordt er op maandag van 14.00-15.30 uur een groepsbijeenkomst georganiseerd.

Tijdens de cursus krijgt u een iPad in bruikleen. U ontvangt een cursusboek waarin u tijdens de bijeenkomsten werkt en waarmee u thuis zelf kunt oefenen. De cursus wordt verzorgd door AanZet.

 

Door ondersteuning van De Friesland, het RCOAK, AanZet en Sûnenz zijn er aan de cursus geen kosten verbonden.

 

Aanmelden

Heeft u belangstelling? Sluit u dan aan!

Bel naar (0512) 35 93 80 of laat een mailtje sturen naar info@sunenz.nl

Meer informatie vindt u op www.sunenz.nl.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.