Over Sûnenz
Sûnenz is hét centrum
om gezond en vitaal ouder te worden
dansend ouder echtpaar sunenz

Nieuwe Partner Sûnenz: Smit Optiek

Smit Optiek is al jaren één van de toonaangevende opticiens in het Noorden van het land. Vanwege onze ruime en zeer gevarieerde brillencollectie trekken wij de mensen naar het mooie en centraal liggende Drachten.


Wij houden van mooie brillen en zoeken deze dan ook uit op de internationale optiekbeurzen, in Milaan, Munchen en Parijs. Onze optometrist, vakbekwame opticiens en contactlensspecialisten adviseren en helpen u op professionele wijze bij uw zichtproblemen.


Oogopmeting
Bij Smit Optiek worden de oogmetingen uitsluitend gedaan door vakbekwame medewerkers. Tijdens de oogmeting wordt er niet alleen gekeken welke sterkte u nodig heeft om alles weer goed te kunnen zien, maar meten we ook de oogdruk én screenen we uw ogen om eventuele oogaandoeningen vroegtijdig te ontdekken. Als het nodig is sturen wij u vanzelfsprekend door naar de oogarts of specialist.


Brillenglazen
Kwaliteit voor uw ogen! Brillenglazen worden voor u op maat gemaakt. Ze worden afgestemd op uw activiteiten. Zoals verte, lees, computer, muziek, veiligheid, zon en sport, of een combinatie hiervan. Om het kijk comfort en de duurzaamheid te verhogen kunnen er allerlei extra’s worden toegepast. Wij leveren uitsluitend glazen van A-Merk fabrikanten zoals Rodenstock, Essilor, Hoya, HOC en Zeiss.

Smit Optiek werkt voornamelijk met Rodenstock glazen omdat deze fabrikant eigenlijk geen nee te koop heeft. Zes maanden gewenningsgarantie en twee jaar garantie op fabrieksfouten. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Het programma bied een groot scala aan mogelijkheden van standaard glazen tot een individueel op uw ogen aangepast glas.


Vanaf 8 augustus is Smit Optiek iedere eerste en derde maandag van de maand in Sûnenz van 9:00 tot 17:00 uur.

Sûnenz heet Smit Optiek van harte welkom als partner van Sûnenz.


Contact

0512 - 51 48 81
winkel@smitoptiekdrachten.nl
www.smitoptiekdrachten.nl

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.