Over Sûnenz
Sûnenz is hét centrum
om gezond en vitaal ouder te worden
dansend ouder echtpaar sunenz

Sûnenz krijgt rolstoel van Medipoint

Medipoint Drachten, thuiszorgwinkel schenkt Sûnenz een rolstoel. Deze rolstoel wordt ter gelegenheid van de opening van Sûnenz aangeboden. Sûnenz kan deze rolstoel gebruiken voor haar bezoekers.

 

Rolstoel in ontvangst

Ida van Marion, manager Sûnenz neemt de rolstoel van Anne-Sjoerd, verkoopadviseur Medipoint in ontvangst. Ida van Marion zegt: “Sûnenz is erg blij  met dit cadeau, omdat het de minder ter been zijnde oudere bezoeker ondersteunt en mogelijk maakt gebruik te maken van alle voorzieningen in het centrum.” De verschillende partijen en diensten binnen Sûnenz kunnen voor hun bezoekers gebruik van maken van de rolstoel, zoals de huisartsen, Lab Noord, Orthin enzovoort. De gastvrouwen die dagelijks aanwezig zijn, kunnen de bezoeker helpen zich met behulp van de rolstoel te verplaatsen

 

Medipoint Drachten

Medipoint Drachten is gevestigd op het Winkelplein van Sûnenz. Medipoint Drachten biedt een breed assortiment hulpmiddelen en zorgproducten. Bij Medipoint Drachten geven ze advies op maat omdat de keuze van het juiste hulpmiddel afhangt van de persoonlijke omstandigheden. De mensen van Medipoint hebben veel kennis en ervaring om de oudere klant te kunnen helpen.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.