Over Sûnenz
Sûnenz is hét centrum
om gezond en vitaal ouder te worden
dansend ouder echtpaar sunenz

Sûnmarkt

Donderdag 26 oktober van 13.30-17.00 uur wordt in Sûnenz weer een Sûnmarkt georganiseerd. 

 

Op de markt staan de verschillende partners van Sûnenz met informatie en producten. Onder het motto ‘meten is weten’ wordt op de markt de mogelijkheid geboden om verschillende tests voor uw gezondheid te doen. Laat bijv. uw knijpkracht of uw vetpercentage meten. Hoe is het gesteld met uw geheugen? Wilt u meer informatie over thuiszorg, casemanagement of wilt u ook graag 'ontzorgd verhuizen'?  Op de Sûnmarkt staan de partners van Sûnenz voor u klaar met verschillende gezondheidstests en beantwoorden uiteraard graag al uw vragen. Beleef ook de wereld van virtual reality! Vanuit uw stoel stapt u zo de natuur in of maakt u een stadswandeling door Leeuwarden.

 

De metingen zijn bedoeld om gezondheidsproblemen vroegtijdig op te sporen. Indien nodig zet de Sûnenz-partner een behandeling in. Ook doorverwijzing naar een andere samenwerkingspartner of de huisarts behoort tot de mogelijkheden.

 

Gezondheidspaspoort

Alle bezoekers ontvangen bij aankomst op de markt een gezondheidspaspoort. Op dit paspoort kunnen de metingen worden bijgehouden. Heeft u bij een vorige Sûnmarkt al een gezondheidspaspoort ontvangen? Neem deze dan mee en vergelijk uw uitkomsten! Op de markt is voor jong en oud genoeg te beleven; iedereen is van harte Wolkom!

 

 

 

 

 

 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.