Over Sûnenz
Sûnenz is hét centrum
om gezond en vitaal ouder te worden
dansend ouder echtpaar sunenz

Senior Fitness in Sûnenz!

 

In je eigen tempo met een groep, gratis proefles

Gezellig lekker sporten met volwassenen in je eigen tempo. Of u nu een sportief verleden hebt of wilt beginnen, bij Activenz kunt u sporten op de Easyline toestellen van Technogym onder leiding van Maico Tsjeerdsma, een van onze gespecialiseerde trainers. Trainen om fit te worden en plezier hebben gaan bij Activenz hand in hand. Om kennis te maken met Senior Fitness bieden we u een gratis proefles aan. Aktivenz is een samenwerking met Beweegcentrum Drachten.

 

Easyline Circuit Groepstraining

EasyLine is de nieuwe circuit-groepstraining van Technogym en is speciaal ontwikkeld voor onder andere senioren. EasyLine bestaat uit achttien werkstations: negen toestellen en negen steps. In een EasyLine-circuit train je een paar minuten op elk toestel en dan wissel je door. Gebruikers van deze methode zijn het erover eens: Easy Line is een sterk, vooruitstrevend en vooral  leuke manier van trainen.

 

Dus wacht niet langer en boek een gratis proefles bij Activenz bij Sunenz.  Dit kan alleen of samen met uw vrienden of vriendinnen. Of u nu een beginner bent, gevorderd, fit of niet fit; Iedereen is welkom! 

 

Kosten

Voor € 25,- per maand kunt u elke week  tijdens de fitnessuren van Aktivenz, gebruik maken van de groepstraining van het Easyline groepsprogramma op de vrijdagochtend. Voor of na het sporten kunt u gezellig een kop koffie drinken in het nieuwe restaurant van Sûnenz. Dus: slechts 6,25 euro per les! De komende tijd gaan we aan de slag om bij meer deelnemers extra uren in de plannen op extra dagen.

 

 

 

Trainingstijden  Easyline programma:

De trainingen worden gegeven op vrijdagochtend. De les duurt ongeveer 45 minuten en wordt afgesloten met een kopje koffie en/of thee.

 

Vrijdagochtend:              09.00 – 11.00 uur

Fitnessinstructeur:         Maico Tjeerdsma 

 

Wilt u meedoen? Opgeven gaat gemakkelijk:
Bel: 0512 - 35 93 80 of stuur een e-mail naar aktivenz@sunenz.nl

 

Bezoekadres:

Sûnenz
Burgemeester Wuiteweg 140 b
9203 KP Drachten

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.