Over Sûnenz
Sûnenz is hét centrum
om gezond en vitaal ouder te worden
dansend ouder echtpaar sunenz

Wethouder plant boom op 14 juni bij Sûnenz

Afdeling Drachten van Vereniging Groei en Bloei heeft het initiatief genomen om de wethouder een boom te laten planten. Bij Sûnenz en Bertilla wordt op dit moment nog volop gewerkt aan een vitiliteitstuin.

 

Een vitaliteits is een modulair concept waarin ouderen worden gestimuleerd om hun kennis en ervaring op het gebied van groen, natuur en tuinieren in te zetten ten behoeve van jong en oud in de woonomgeving. De tuin is een maatwerkconcept afgestemd op de wensen en behoeften van zorginstelling en omgeving.

 

De Nationale Tuinweek wordt dit jaar voor het eerst gehouden en duurt van 14 tot en met 21 juni. Het is een initiatief van Vereniging Groei & Bloei. De grootste tuinvereniging van Nederland en België en wil daarmee meer mensen enthousiast maken om actief te gaan tuinieren met bloemen en planten. Tijdens de Nationale Tuinweek worden er verschillende groene activiteiten georganiseerd.

 

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix gaf woensdag 11 juni op het Sint Agathaplein in Delft het startsein gegeven voor de Nationale Tuinweek. Samen met schoolkinderen van de Max Havelaarschool uit Delft lichtte de prinses een tegel en plantte er een krentenboompje.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.