Over Sûnenz
Sûnenz is hét centrum
om gezond en vitaal ouder te worden
dansend ouder echtpaar sunenz

Workshops Communicatie is belangrijk en Ontspannen in de chaos

Margje van der Lei van CanDo Coaching geeft de volgende workshops:

 

31 maart van 19:30 tot 21:30 uur:

Wis en Warempel! Communicatie is belangrijk

De workshop Wis en Warempel helpt je met communicatie, luisteren en gehoord worden. Heeft je wel eens het gevoel dat er niet naar je geluisterd wordt? Stevig staan op eigen benen, zaken regelen zoals jij het graag wilt, duidelijk de boodschap overbrengen is communicatie.

 

 

14 april van 19:30 tot 21:30 uur: 

De rust behouden, ontspannen in chaos!

Er staan veranderingen op de plank, dit kan zijn met werk, verhuizing, afspraken, van alles moet geregeld worden. Hoe blijf je de rust behouden? U moet overal aan denken, naar toe rijden, het kost veel tijd om uit te zoeken wat het beste uitkomt.

 

 

27 maart van 14.00 tot 16.00 uur :

Opkomen voor jezelf met meer zelfvertrouwen!

Je wilt meer voor jezelf opkomen dan is deze workshop dé gelegenheid. Met meer zelfvertrouwen voel je je beter is heel geschikt voor mensen die het gevoel hebben dat ze overrompeld worden door anderen, moeilijke beslissingen moeten nemen of overstuur zijn van opmerkingen van anderen.

 

 

8 april van 14.00 tot 16.00 uur:

Wis en Warempel! Communicatie is belangrijk

De workshop Wis en Warempel helpt je met communicatie, luisteren en gehoord worden. Heeft je wel eens of vaak het gevoel dat er niet naar je  geluisterd wordt? Stevig staan op eigen benen, zaken regelen zoals jij het graag wilt, duidelijk de boodschap overbrengen is communicatie.

29 april van 14.00 tot 16.00 uur:

 

De rust behouden, ontspannen in chaos!

Er staan veranderingen op de plank, dit kan zijn met werk, verhuizing, afspraken, van alles moet geregeld worden. Hoe blijf je de rust behouden? U moet overal aan denken, naar toe rijden, het kost veel tijd om uit te zoeken wat het beste uitkomt. Met andere woorden chaos in je hoofd.

 

Voor meer informatie: www.candocoaching.nl

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.