Sûnenz
Gezond en vitaal ouder worden
bij Sûnenz
dansend ouder echtpaar sunenz

Notulen Huurdersoverleg 03-10-2017

  1. Voorstelrondje
  2. Agendapunten van huurders
  3. De Campus is aangepast om de flexwerkers en de studenten een goede werkplek te bieden. Op dit moment wordt er actief gekeken naar de routing in Sûnenz. Janneke Remmelts (Heelkunde Friesland) wil graag meedenken.
  4. De oude fietsen in het fietsenhok voor het pand opruimen. De Servicedesk pakt dit op. 
  1. Het parkeerterrein staat snel vol. Ook studenten en ZOZ medewerkers parkeren hier, terwijl voor hun achter het gebouw parkeerruimte is gemaakt. Michel en Johannes pakken dit intern op.
  2. Er wordt een overzicht van huurders uitgedeeld. Deze nog aanpassen voor de regiopoli en verspreiden.
  3. Ervaringen Ultimo - over het algemeen goed maar ook veel wordt telefonisch doorgegeven. Dit is prima.
  4. Er komt een Facilitair Regisseur. Zij heeft de verantwoordelijk voor o.a. de schoonmaak in Sûnenz. Titia gaat beginnen voor locatie Sûnenz.
  5. Volgende vergadering is over een jaar. Voorstel is om vanuit Sûnenz de partners actief uit te nodigen als er problemen/klachten zijn.
  6. Nagekomen mededeling: incidenteel vindt er een uitgeleide plaats van een overledene via de hoofdingang. Vanaf heden is de afspraak dat de uitgeleide in deze gevallen plaatsvindt via de zij-ingangen. Medewerkers van ZuidOostZorg zullen de bode begeleiden en de deuren naderhand vergrendelen, met het oog op (brand)veiligheid.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.