Gezondheidsplein
Voor iedereen die zelf actief en
vitaal ouder wil worden
fruit en medicijnen sunenz

Gezondheidsplein

Icoon gezondheidsplein

Het gezondheidsplein is voor iedereen gratis toegankelijk. U vindt hier informatie over hoe u gezond ouder wordt en hoe u hier zelf actief aan kunt bijdragen. Bijvoorbeeld door zelftests op de computer, bijeenkomsten, een informatiebalie, een mediatheek met informatie en folders of in het internetcafé. En komt u er niet uit, dan helpen vrijwilligers en medewerkers van Sûnenz u graag.
Ook kunt u op het gezondheidsplein terecht voor advies, diagnose en kleine behandelingen of ingrepen. Hiervoor moet uw huisarts u doorverwijzen. Een specialist ouderengeneeskunde, een verpleegkundig specialist, een audicien en andere specialisten werken samen op het gezondheidsplein. Zo kunt u meerdere afspraken of kleine behandelingen op één dag krijgen. Uw gemak staat voorop.  

Kom gerust langs. Het gezondheidsplein heeft u veel te bieden. Wilt u precies weten wat, kijk dan in het linkermenu.

 

 

Wilt u koffie of een broodje als u Sûnenz bezoekt? Dat kunt u halen op het horecaplein. Wilt u graag meer bewegen, mensen ontmoeten of genieten van kunst & cultuur? Kijk dan wat het vitaliteitsplein u allemaal biedt. Ook boodschappen halen, winkelen en ontspannen kan bij Sûnenz, op het winkelplein. Alles bij Sûnenz onder één dak.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.