Gezondheidsplein
Voor iedereen die zelf actief en
vitaal ouder wil worden
fruit en medicijnen sunenz

Gezondheidsplein

Icoon gezondheidsplein

Het gezondheidsplein is voor iedereen gratis toegankelijk. U vindt hier informatie over hoe u gezond ouder wordt en hoe u hier zelf actief aan kunt bijdragen. Bijvoorbeeld door zelftests op de computer, bijeenkomsten, een informatiebalie, een mediatheek met informatie en folders of in het internetcafé. En komt u er niet uit, dan helpen vrijwilligers en medewerkers van Sûnenz u graag.
Ook kunt u op het gezondheidsplein terecht voor advies, diagnose en kleine behandelingen of ingrepen. Hiervoor moet uw huisarts u doorverwijzen. Een specialist ouderengeneeskunde, een verpleegkundig specialist, een audicien en andere specialisten werken samen op het gezondheidsplein. Zo kunt u meerdere afspraken of kleine behandelingen op één dag krijgen. Uw gemak staat voorop.  

Kom gerust langs. Het gezondheidsplein heeft u veel te bieden. Wilt u precies weten wat, kijk dan in het linkermenu.

 

 

Wilt u koffie of een broodje als u Sûnenz bezoekt? Dat kunt u halen op het horecaplein. Wilt u graag meer bewegen, mensen ontmoeten of genieten van kunst & cultuur? Kijk dan wat het vitaliteitsplein u allemaal biedt. Ook boodschappen halen, winkelen en ontspannen kan bij Sûnenz, op het winkelplein. Alles bij Sûnenz onder één dak.