Sûnenz Centrum
Alles over onze pleinen
Sunenz-Centrum

Hand- en Polstherapie Centrum

 

Hand & Polstherapie Centrum is een specialistisch handencentrum dat poliklinische zorg op het gebied van hand- en polsaandoeningen biedt. Ons team bestaat uit gekwalificeerde handfysiotherapeuten en handergotherapeuten met veel deskundigheid op het gebied van het behandelen van klachten aan de hand, pols en arm. Ons team werkt met veel passie om u de zorg te bieden die bij u past.

 

Hand & Polstherapie Centrum biedt hoogwaardige zorg voor patiënten die conservatief (zonder operatie) of postoperatief behandeld moeten worden aan een hand- en/of polsaandoening. Hand & Polstherapie Centrum biedt zorg vanuit vijf locaties:  Leeuwarden, locatie MCL, Sneek, locatie Antonius Ziekenhuis, Emmeloord, locatie Antonius Ziekenhuis, Drachten. locatie Sunenz en Heerenveen, locatie Gezondheidsboulevard.

 

Het leveren van poliklinische hoogwaardige zorg voor patiënten met een hand- en/of polsaandoening is mede gebaseerd op de samenwerking die Hand & Polstherapie Centrum heeft met Revalidatie Friesland, Maatschap Plastische Chirurgie Friesland, Antonius Ziekenhuis Sneek-Emmeloord, Tjongerschans Ziekenhuis Heerenveen en de gipskamers in het Antonius Ziekenhuis en het MCL. Mede door deze samenwerking kan de zorg voor patiënten met een hand- en/of polsaandoening op een hoogwaardige manier geboden worden.

 

Neem voor meer informatie en afspraken contact op via: 088-0044844.
Het afsprakenbureau is dagelijks telefonisch bereikbaar van 8.30 - 14.00 uur.