Sûnenz Centrum
Alles over onze pleinen
Sunenz-Centrum

Podotherapie en orthopedische hulpmiddelen

Wat is Podotherapie?

Podotherapie is het enige erkende paramedisch voetspecialisme dat voetklachten behandelt. De kracht van podotherapie is dat patiënten met bewegingsklachten mobiel gehouden worden door middel van houdings-, bewegings- en verzorgingsadviezen en hulpmiddelen zoals een zoolcorrectie, zonder operaties of ziekenhuisopname.

 

Wat is Orthin?

Tuinieren, de afwas doen, sporten of werken. Met een lichamelijke beperking kunnen alledaagse klussen een belemmering zijn. Met het juiste orthopedische hulpmiddel hoeft een beperking echter geen belemmering te zijn. Samen met u zoeken we naar de oplossing die het best bij u past.

Met een advies op maat bent u verzekerd van vakwerk. Wij meten het bij u aan, maken het op maat, zorgen voor de juiste afwerking en als eindresultaat krijgt u een perfect passend product.

 

AchilleonZorg

AchilleonZorg is de overkoepeling van bedrijven die kwalitatieve totaalzorg leveren met behandeling van voetklachten, het vervaardigen van prothesen, orthesen, orthopedisch schoeisel op medische indicatie, steunzolen, comfort- en semi-orthopedische schoenen en compressietherapie.


Afspraak?
Wilt u een afspraak maken voor een behandeling of advies? Neem dan contact op met de afsprakenbalie op telefoonnummer: 0512 - 58 49 99.
Logo achilleonzorg

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.