Sûnenz Centrum
Alles over onze pleinen
Sunenz-Centrum

Verrichtingen

In Sûnenz voeren specialisten van ziekenhuis Nij Smellinghe op verzoek van de huisarts verschillende verrichtingen uit. Het is niet altijd nodig om voor deze verrichtingen naar het ziekenhuis te gaan. Sûnenz is een minder klinische omgeving dan het ziekenhuis. Uw huisarts blijft altijd uw hoofdbehandelaar. 

 

Indicaties

De mogelijkheid van verrichtingen in Sûnenz geldt voor verschillende indicaties op het gebied van chirurgie/ heelkunde en dermatologische chirurgie, zoals:

  • Carpaal Tunnel Syndroom
  • Operatie Trigger Finger
  • Cystes aan de vinger
  • Ganglion
  • (Vermoeden) huidkanker
  • Verwijderen vetbulten
  • Verwijderen van moedervlekken

 

Uw huisarts is op de hoogte van alle mogelijke indicaties en kan u van de juiste informatie voorzien betreffende de verrichting.

 

Scholing

Verschillende huisartsen worden op dit moment opgeleid om deze verrichtingen zelfstandig uit te kunnen voeren. Het kan dus zijn dat u in de toekomst ook door uw eigen huisarts geholpen kunt worden.

 

Een afspraak maken

Als u naar Sûnenz wordt verwezen, krijgt u van uw huisarts een ‘patiëntbericht’. Hierop staat hoe u een afspraak kunt maken (of dat een afspraak voor u wordt gemaakt) en welke voorbereidingen u eventueel moet treffen.

 

Afspraak afzeggen

Bij verhindering dient u altijd uw afspraak 24 uur van te voren af te zeggen. Anders zijn wij helaas genoodzaakt een consult in rekening te brengen. Dit wordt niet door uw zorgverzekeraar vergoed.

 

Waar vindt u de wachtkamer?

In Sûnenz volgt u de borden gezondheidsplein. U neemt plaats in de wachtkamer op het gezondheidsplein, u wordt opgeroepen.

 

Geen eigen risico!

Een verrichting in Sûnenz valt niet onder uw eigen risico. U hoeft voor deze zorg géén eigen bijdrage te betalen, omdat deze kosten vergoed worden vanuit de basisverzekering van uw zorgverzekering. Dit is een belangrijk verschil met het ziekenhuis: als u de specialist in het ziekenhuis bezoekt, valt dit namelijk wél onder het eigen risico.

 

Onderzoeken die betrekking hebben op de verrichting (bijvoorbeeld laboratorium onderzoek) vallen — zoals nu ook al het geval is — wél onder uw eigen risico. Eventueel voorgeschreven medicijnen vallen ook onder uw eigen risico.

 

 

Niet tevreden?

Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u echter toch niet tevreden zijn met onze dienstverlening dan horen wij dit graag van u. Laat het ons weten via deze link.

 

 

 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.