Horecaplein
Gastvrij Sûnenz
biefstuk met salade sunenz

Horecaplein

Icoon horecapleinHet Horecaplein van Sûnenz heeft een Grand Café en een mooi restaurant. In het restaurant kunt u elke dag hier terecht voor een lunch en hoofdgerecht.

 

De lunch is vanaf € 4,- van 12.00 tot 17.00 uur te bestellen.

 

Het hoofdgerecht kunt u al kiezen vanaf € 7,50. De soep is € 2.50, nagerecht: € 3.50 en 3-gangen menu voor € 12.50. Te bestellen maandag tot en met vrijdag: 12.00 – 19.30 uur en zaterdag en zondag tot 19.30 uur. 

 

Het ontbijt kunt u verkrijgen op het gezellige winkelplein in Sûnenz voor maar € 2,50-.  

 

In het Grand Café kunt u alleen of met anderen genieten van een goede kop koffie of lekker de krant lezen aan de leestafel. Door de warme tinten, chique uitstraling en een loungeruimte kunt u in het restaurant heerlijk ontspannen en lekker eten. De maaltijden worden bereid met (h)eerlijke producten en de ingrediënten komen zoveel mogelijk uit de regio. Geniet van de gerechten die geïnspireerd zijn op de Nieuwe Nederlandse Keuken van Albert Kooy.

 

Wilt u met uw familie een feestje vieren? De speciale ruimte op het horecaplein biedt u vele mogelijkheden voor een besloten feest. Kijk in het linker menu voor de mogelijkheden. Natuurlijk is het mogelijk uw persoonlijke wensen te bespreken.

 

Gezellig borrelen in Sûnenz

Wilt u meer weten over de Nieuwe Nederlandse Keuken? Kijk dan in het linker menu. U bent van harte welkom op het horecaplein van Sûnenz.

Contact
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 19:30 uur
Zaterdag en zondag van 9:00 tot 19:30 uur.

Sûnenz, Burg. Wuiteweg 140b Drachten

T. 0512 - 57 19 39
M. restaurantsunenz@zuidoostzorg.nl