Sûnenz Centrum
Alles over onze pleinen
Sunenz-Centrum

Bewust in beweging (Mindful Walk)

"Bewustwording én in beweging komen, fysiek & mentaal!"

 

Een Mindful Walk is een unieke combinatie van wandelen, mindfulness en ademhalingstechnieken. Deze drie elementen zijn op zichzelf al bijzonder effectief in het voorkomen en verminderen van gezondheidsklachten, maar samen des te meer! Deze cursus bestaat uit vijf wandelingen waarin we deze drie elementen combineren en waar iedere keer een ander thema centraal staat. Denk aan thema's als 'In het hier en nu leven', 'Loslaten en vertrouwen', 'Meditatie en Mindfulness' maar ook wandeltechnieken en loophouding komen aan bod. 

 

Voor wie?

De cursus is bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan meer beweging, ontspanning, balans en plezier. Het is geschikt voor iedereen. Ervaring is niet nodig. Het wandeltempo wordt aangepast aan de groep en er is volop ruimte voor onderlinge gezelligheid. We starten met koffie en thee, of sluiten daarmee af.

 

Welke resultaten kun je verwachten?

Meer energie door een betere ademhaling, een betere focus, makkelijker lopen en beter kunnen ontspannen. Van een vol hoofd naar een vol hart. Wandelen heeft een positief effect op je hele imuumsysteem. Wandelen kan verlichting bieden bij burn-outklachten en andere gezondheidsproblemen.

 

Data, tijden en locatie

De cursus bestaat uit 5 sessies die allemaal plaatsvinden op woensdagochtend van 9.30-11.00 uur. De data luiden als volgt:

  • 22, 29 januari
  • 5, 12 en 19 februari

De startlocatie is vanaf de parkeerplaats bij het Witte Huis in Olterterp aan de van Harinxmaweg 20.

 

Kosten

€ 95,- voor de totale cursus.
Voor een individuele cursus geldt een aangepast tarief van €375,-

 

Aanmelden of meer informatie

Wilt u zich graag aanmelden of wilt u meer weten? Neem dan contact op met wandelcoach Linda Rijm. Stuur een e-mail naar lindarijm@gmail.com of neem telefonisch contact op via: 06 1020 8143