Sûnenz Centrum
Alles over onze pleinen
Sunenz-Centrum

Fit Focus - fitness voor mensen met dementie

Wilt u graag meer bewegen, maar is zelfstandig oefenen in een fitnessruimte moeilijk omdat u de oefeningen wel eens vergeet?

Dan is Fit Focus wellicht iets voor u! Bij deze fitness oefent u één keer per week in groepsverband in de fitnessruimte.

 

Wat is het?

In een kleine groep van maximaal 6 personen oefent u uw spierkracht, balans en uithoudingsvermogen.

 

De fitness wordt gegeven in een rustige fitnessruimte waar een fysiotherapeut en een vrijwilliger de ondersteuning kunnen geven die u nodig heeft. Er wordt gezorgd voor zo min mogelijk afleiding en overprikkeling. Hierdoor kan het programma rustiger en met meer aandacht worden gevolgd.

 

 

Doel

Het doel van het programma is het verbeteren van uw kracht, balans en uithoudingsvermogen. Daarbij staat het plezier in bewegen centraal.

 

Intake

Voorafgaand aan de eerste training heeft u een intakegesprek met de fysiotherapeut. In dit gesprek kunt u samen uw doelen bepalen en uw wensen bespreken.

 

Kosten

Voor 40 euro in de maand sport u 1 keer per week bij Fit Focus.

 

Tijden

Op dit moment is er nog geen groep actief en zijn er geen tijden bekend. Na de zomer van 2019 gaan wij van start met een nieuwe groep waarvoor u zich nu al kunt aanmelden. 

  

Aanmelden

Lijkt het u leuk om mee te doen? Meld u dan aan. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via telefoonnummer 0512-571 932 (ma t/m vrij 9:00 tot 12:00 uur) of mail naar fitness@sunenz.nl