Sûnenz Centrum
Alles over onze pleinen
Sunenz-Centrum

Fit20

Sinds 1 april 2015 is er een nieuwe partner toegetreden tot Sûnenz en dat is fit20. Fit20 is een korte maar intensieve fitness training. De unieke fit20 methode is gebaseerd op de principes van HIT: high intensity training. Kort maar krachtig. Een fit20 training duurt 20 minuten en je doet het één keer per week, altijd op afspraak en altijd onder begeleiding van Otto van der Wal, personal trainer.


De resultaten van fit20 zijn merkbaar en meetbaar. Binnen drie maanden voelen klanten zich sterker, fitter en energieker. Een fit20 studio is schoon, fris en er wordt met aandacht getraind. De studio is uitgerust met top apparatuur.


Omdat fit20 de bestaande fitness wereld een tikje op zijn kop zet moeten we veel uitleggen. Zo wonnen ze de innovatieprijs en worden steeds bekender. Maar echt fit worden, opmerkelijke goede resultaten hebben en dat in 20 minuten per week stuit nog weleens op ongeloof. Daarom vind je op deze website veel achtergrond informatie en klantverhalen. Zie www.fit20.nl

De studio-eigenaar en personal trainer is Otto van der Wal. Hier een kort interview met Otto van der Wal.


Wat maakt je zo’n goede personal trainer?

Na het CIOS en een sportmanagement opleiding heb ik jaren gewerkt in de sport zowel op recreatief als topsport niveau. Als persoon ben ik spontaan, vriendelijk en gedreven en de omgang met andere mensen geeft mij veel energie. Deze energie breng ik dan ook graag over. Doordat niet alle mensen gelijk zijn, is de training altijd maatwerk, waardoor een ieder op zijn of haar niveau het maximale uit de training kan halen. 


Wat kenmerkt je personal trainingsstijl? Hoe ga je met je klanten om?

Als mens ben ik erg betrokken en oprecht geïnteresseerd in mijn klanten. Ik heb passie voor mensen! Van huis uit is mij geleerd dat je iemand altijd moet behandelen zoals je zelf behandeld wilt worden. Wederzijds respect en begrip spelen hierin natuurlijk een belangrijke rol.  


Wat vind je belangrijk in je relatie met je klanten?

Dat je open en eerlijk bent en er niet omheen draait. Wederzijds vertrouwen is essentieel voor een goede trainingsrelatie, maar ook het trainingsresultaat is van groot belang. Ik houd goed contact met mijn klanten en luister goed, interactie vind ik belangrijk.


Wat is het grootste compliment dat je van een klant hebt gekregen?

Dat ik enthousiast en gemotiveerd ben om klanten de fit20 training te laten doen!


Hoe motiveer je je klanten? Wat is je beste trainingstip?

Door middel van positieve coaching zal de klant de zwaarste 20 minuten van de week volbrengen. De geleverde inspanning is het belangrijkste trainingsresultaat. De klant kan achteraf trots zijn op zijn of haar geleverde prestatie. Hoe meer je tijdens de training afziet, hoe gemakkelijker de rest van de week is.


Wat vind je zelf van fit20?

Wanneer de training op alle vlakken goed wordt uitgevoerd is deze enorm zwaar maar super effectief. Ik word iedere week geconfronteerd met mijzelf maar het geeft mij na afloop een voldaan gevoel. 


Welke resultaten zie je bij je klanten?

Klanten worden sterker en fitter en gaan meer activiteiten ontwikkelen. Met andere woorden: de resultaten zijn goed. De klanten krijgen meer energie en meer kracht. En niet te vergeten de klanten worden vrolijker, fit20 is dus goed voor je humeur!


Heeft u ook interesse in fit20 bij Sûnenz, dan kunt u contact opnemen met Otto van der Wal, telefoonnummer (0512) 20 40 29 of via de mail drachten@fit20.nl