Sûnenz Centrum
Alles over onze pleinen
Sunenz-Centrum

Actief Media

Een gedeelte van het team van Actief Media

 

Actief Media gevestigd in Burgum geeft al meer dan vijftig jaar Weekblad Actief uit. Elke woensdag zoeven de kranten in het holst van de nacht door de persen van drukkerij Hoekstra in Emmeloord. Een paar uur later, op woensdagochtend, vertrekken zo’n driehonderd bezorgers vanuit verschillende afhaalpunten in het zeven gemeenten tellende verspreidingsgebied om de krant bij in ieder geval 80.000 huishoudens te bezorgen. Iedere eerste week van de maand zelfs bij 100.000. Dat is 1/3 van alle huishoudens in Friesland.

 

 

De vijf redacteurs van daarmee de grootste zelfstandig uitgegeven krant van Friesland hebben op dat moment reeds drie edities geschreven. En alle zo’n 100 klanten, adverteerders van die week hebben dan hun advertentie al op de door hen gekozen plaats in de krant staan. Sinds 2014 zijn de zelfgeschreven artikelen ook op internet te lezen (www.actiefmedia.nl).

 

Wat Actief Media nog meer doet

 

Actief Media staat in de regio voornamelijk bekend als de uitgever van Weekblad Actief. Wat niet iedereen weet, is dat Actief Media op nog heel veel andere manieren ‘Actief’ is. Naast uitgever van Weekblad Actief worden er legio andere uitgaves gedaan, vaak gebeurt dit in opdracht van of in samenwerking met onze opdrachtgevers. Ook voor alle soorten drukwerk staat Actief Media voor bedrijven klaar.

 

Naast drukwerk worden er onder de naam Triocom (oorspronkelijk Trioactief BV) vele verschillende opdrachten inzake marketing, communicatie, vormgeving en online media uitgevoerd. Het nieuwe MEVC (Marketing en Verkoop Company) van Actief Media-directielid Jan Auke Steegstra maakt de cirkel rond en is verantwoordelijk voor de trajecten met meer uitdaging en diepgaande samenwerkingen.

 

Een van de doelstellingen van Actief Media is nauw verbonden zijn met de regio waarin Weekblad Actief uitkomt en hun bewoners. Wat belangrijk is voor de regio, is belangrijk voor ons. Gezondheid is een belang dat ons allen aangaat. Als uitgeverij dragen wij graag bij aan een focus hierop en een bundeling van krachten. Dit blijkt al uit onder andere de specials ‘Vitaal ouder worden’ en ‘Gezondheid’, die sinds een aantal jaar worden uitgebracht door Actief Media.

 

Actief Media, Triocom en MEVC laten bedrijven en organisaties groeien met zorg!

 

Contact Openingstijden: werkdagen van 8:30 - 17:00 uur Schoolstraat 23

9250 AA Burgum Tel.  0511 - 461294 Algemeen of commercieel info@atiefmedia.nl 

Persberichten of nieuws redactie@actiefmedia.nl

Volg via Facebook www.facebook.com/actiefmedia

Website www.actiefmedia.nl

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.