Sûnenz Centrum
Alles over onze pleinen
Sunenz-Centrum

Bijzondere koelverse maaltijden bij Bysûnder

(H)eerlijke maaltijden om mee te nemen.
Bij Bysûnder kunt u iedere dag vers bereide (h)eerlijke maaltijden kopen. Deze maaltijden zijn bereid met producten van het seizoen en uit de regio, dus altijd vers. En daarnaast ook nog eens bijzonder lekker en gezond, want bereid met biologische ingrediënten.

Zin in lekker eten, maar geen zin om zelf te koken?
U kunt onze maaltijden afhalen op maandag tussen 12:00 en 18:00 uur, op dinsdag t/m vrijdag tussen 09:00 en 18:00 uur en op zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur in Sûnenz Drachten en vanaf 1 juli 2016 ook in locatie Rispinge, Drachten.
 
Wat betaal ik voor een biologische afhaalmaaltijd van Bysûnder?
Een maaltijd van Bysûnder kost € 5,50. Daarvoor hoeft u verder geen boodschappen te doen. U hoeft niet meer te koken. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van een bijzondere, lekkere en gezonde maaltijd. De ingrediënten van de maaltijden kunt u overigens ook los verkrijgen, wanneer u bijvoorbeeld alleen vlees, aardappelen of groente nodig heeft! Daarnaast heeft u natuurlijk een ruimte keuze uit andere producten in onze winkel.

 

Wilt u een afhaalmaaltijd bestellen?
Dat kan natuurlijk! We zetten de maaltijd dan voor u klaar in de winkel, het enige dat u hoeft te doen is afhalen en genieten.
U kunt de maaltijd telefonisch bestellen via 0512-571926

 

Tip!
Heeft u zin in lekker eten, en wilt u graag eens lekker en gezond buiten de deur eten? En dan ook nog tegen een goede prijs? Probeer dan ook eens ons restaurant in Sûnenz!

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.