Sûnenz Centrum
Alles over onze pleinen
Sunenz-Centrum

Finqo

Vanaf 1 september 2015 heeft Sunenz een nieuwe partner, Finqo. Hier stelt Finqo zich graag aan u voor:

 

De moderne digitale ontwikkelingen zijn niet aan alle senioren besteed. Zoals internetbankieren en elektronisch betalen. Finqo neemt dit allemaal netjes van u over en ondersteunt u waar gewenst.

 

Een speciale dienst voor senioren is het verzorgen van wekelijks geld aan huis. U hoeft daardoor zelf niet meer naar een pinapparaat maar krijgt uw geld veilig en vertrouwd in huis. Al deze service voorkomt dat u uw drukbezette kinderen moet belasten.

 

Zorg voor zorg
Het opkomen voor eigen persoonlijke belangen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. De mentoren van Finqo ondersteunen u graag met het organiseren en mobiliseren van uw zorg op het gebied van verpleging, verzorging, begeleiding en behandeling. Ook ontzorgt uw Finqo mentor u waar het gaat om het toezicht op de geleverde zorg.

 

Waar kunt u ons vinden?

U kunt vanaf woensdag 2 september 2015 op maandag en woensdag vrijblijvend bij Finqo binnenlopen voor een kopje koffie en uiteraard voor informatie over wat Finqo voor u kan betekenen. U kunt ons vinden in Sunenz in Drachten in de ruimte van Mentorschap Noord, naast de bloemenboetiek Foekje de Boer en tegenover de versmarkt. Wij delen vanaf heden deze ruimte met Mentorschap Noord.

 

Graag tot ziens in Sunenz!

 

Hartelijke groet, Team van Finqo

 

Ps. op overige dagen zijn wij uiteraard ook beschikbaar. U kunt ons bellen voor een vrijblijvende afspraak op: 085 – 016 00 86. Meer informatie over Finqo kunt u lezen op www.finqo.nl

 

Bezoekadres Finqo

Herenwal 34
8441 BA Heerenveen
Tel.: +31 (0) 85-016 00 86
e-mail: info@finqo.nl

 

Bezoekadres Finqo
Zuidergrachtswal 1
8933 AD Leeuwarden
Tel.: +31 (0) 85-016 00 86
e-mail: info@finqo.nl

 

 

 

Finqo in Sunenz

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.