Sûnenz Centrum
Alles over onze pleinen
Sunenz-Centrum

Le Petit Papillon

 

Mijn droom komt uit! 4 september open ik kinderopvang Le Petit Papillon in Sûnenz, omdat ik ervan overtuigd ben dat peuters genieten van de aandacht van de ouderen. Regelmatig contact hebben met ouderen heeft namelijk een positieve invloed op de sociale ontwikkeling van de peuter. Naast het leren delen, helpen en samenwerken, zullen we eens per week activiteiten organiseren samen met de ouderen van Neibertilla. Activiteiten zoals, voorlezen, zingen en knutselen.

 

Het kind leert van de ervaringen van andere kinderen, volwassenen en culturen. Daarbij is het van belang dat wat de kinderen leren aansluit op hun belevingswereld. Deze belevingswereld staat niet los staat van de maatschappij. Als basis gebruiken wij de pedagogische visie van Célestin Freinet.

 

Kinderopvang Le Petit Papillon is een kleinschalige kinderopvang met één groep van max. 15 kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar, gevestigd aan het winkelplein van Sûnenz. Versmarkt Bysûnder, ook gevestigd aan het winkelplein, brengt ons iedere ochtend vers fruit en vers gebakken brood. Samen met de kinderen maken we gebruik van de binnentuin en de kinderboerderij van Sûnenz. Dat maakt deze locatie zo uniek!

 

Samen met mijn moeder ben ik deze uitdaging aangegaan. We hebben onze expertise gebundeld. Mijn moeder heeft tien jaar werkervaring in de maatschappelijk/ juridisch dienstverlening en ik heb tien jaar werkervaring in het onderwijs en kinderopvang/ buitenschoolse opvang.

 

Heeft u vragen over kinderopvang Le Petit Papillon? Stuur dan een mailtje naar lepetitpapillon@outlook.com

 

 

 

Sandra en Savannah Wereldsma

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.