Sûnenz Centrum
Alles over onze pleinen
Sunenz-Centrum

Ontzorgd Verhuizen – dé verhuisregisseur voor senioren

Ziet u op tegen uw verhuizing? Dat is echt niet nodig. Als dé verhuisregisseur voor senioren en zorg kan onze verhuispartner Ontzorgd Verhuizen u al het gedoe, gesjouw en rompslomp van de verhuizing uit handen nemen. Niet alleen omdat zij echt alles voor u kunnen regelen, maar vooral door de persoonlijke manier waarop zij dat doen. Van verhuizen tot vloerbedekking, van inpakken tot internet, van schoonmaak tot stofferen: uw hele verhuizing verloopt vlekkeloos.

 

Bij een verhuizing komt ontzettend veel kijken. U hoeft dat echt niet allemaal zelf te doen. Ontzorgd Verhuizen helpt u graag. Voor de verhuisregisseur is maar één ding van belang: de verhuizing voor u zo prettig en makkelijk mogelijk maken.

 

U bepaalt, Ontzorgd Verhuizen voert uit

Ontzorgd Verhuizen is meer dan een verhuisbedrijf. De verhuisregisseur voor senioren en zorg kan echt alles voor u doen. En dan bedoelen we ook echt álles. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Verhuizen van uw inboedel met de Erkende Verhuizer
  • Inpakken, uitpakken en inrichten
  • Meubilair wegbrengen of opslaan
  • Opleveren van de oude woning
  • Schoonmaken, schilderen en stofferen
  • Meterstanden en adreswijzigingen doorgeven
  • Omzetten telefoon, tv en internet naar uw nieuwe adres

 

U bepaalt, Ontzorgd Verhuizen voert uit U geeft aan wat u zelf wilt doen en wat u aan Ontzorgd Verhuizen overlaat. Zo is er een verhuizing mogelijk voor ieders situatie en budget. Van tevoren ontvangt u altijd een heldere en duidelijke offerte. U weet dus precies waar u aan toe bent.

 

Meer informatie? Ontzorgd Verhuizen heeft met meerdere vestigingen altijd een verhuisregisseur bij u in de buurt. Bel of mail voor meer informatie of een gratis en vrijblijvende kennismakingsafspraak met 058-311 00 00 of info@ontzorgdverhuizen.nl of kijk op ontzorgdverhuizen.nl.

 

 

Lees hier meer over de verhuisservice na overlijden.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.