Over Sûnenz
Sûnenz is hét centrum
om gezond en vitaal ouder te worden
dansend ouder echtpaar sunenz

Voorwaarden

Om voor het Dakje fan Sûnenz in aanmerking te komen moet het project/initiatief aan een aantal voorwaarden voldoen. We interpreteren ze ruim, dus denk niet te snel ‘daar past mijn initiatief niet bij’, maar lees ze wel eerst even voordat je een inschrijving doet.

  • Het project/initiatief/de inspanning vindt (deels) plaats binnen de gemeente Smallingerland of de persoon heeft zijn inspanningen voornamelijk binnen de gemeente Smallingerland gedaan.
  • Het project/initiatief richt zich op het verbeteren van de gezondheid van anderen. Dit kan van alles zijn: sociaal, muzikaal, sportief, educatief, culinair, cultureel. Voor kinderen, voor ouderen, voor de buurman, voor de buurvrouw, maakt niet uit. Misschien heb jij wel iets waar wij nog nooit aan hadden gedacht. Dus verras ons, zolang het project/initiatief maar bijdraagt aan gezondheid.
  • Het project heeft bij voorkeur een structureel karakter: helpt het anderen voor langere tijd bij hun gezondheid? Zo ja, dan heeft het project/initiatief een streepje voor bij de jury. Ook projecten/initiatieven met een eenmalig karakter maken echter gewoon kans op een Dakje fan Sûnenz.

 

Voorwaarden prijzengeld

De winnaar van een Dakje fan Sûnenz ontvangt een cheque ter waarde van € 1.000,00. Het geldbedrag is wat wij een ‘maatschappelijke prijs’ noemen, wij zijn immers een maatschappelijke organisatie.

 

  • Het prijzengeld moet , in overleg met Sûnenz, worden besteed aan een gezond project binnen de gemeente Smallingerland.
  • De winnaar mag er ook voor kiezen om, in plaats van het geldbedrag te besteden aan een gezond project, t.w.v. € 1.000,00 aan expertise in te huren bij Sûnenz. Wij zullen dan bijvoorbeeld je project ondersteunen met inhoudelijk advies, marketingadvies of andere kennis.
  • Het prijzengeld wordt niet contant uitgekeerd.

 

Door het inschrijfformulier in te vullen en op verzenden te drukken geeft u aan akkoord te gaan met de volgende voorwaarden:

 

  • U geeft toestemming om uw gegevens te gebruiken voor verdere communicatie vanuit Sûnenz rondom het Dakje fan Sûnenz en andere activiteiten.
  • Ook geeft u toestemming om evt. informatie over uw project op de website van Sûnenz of op andere (sociale) media te publiceren.
  • Uw persoonlijke gegevens zullen door Sûnenz niet met derden worden gedeeld. De contactgegevens van uw referentie zullen alleen door Sûnenz worden gebruikt om uw aanvraag te verifiëren en zullen daarna worden verwijderd.