Sûnenz
Gezond en vitaal ouder worden
bij Sûnenz
dansend ouder echtpaar sunenz

De Bios Drachten presenteert The Royal Opera Tosca

 

Maandag 12 februari om 20.15 uur Drama, passie en fabuleuze muziek - deze operateske thriller van Puccini kan worden beschouwd als een van de grote avonturen op operagebied. Dan Ettinger dirigeert een sterbezetting, aangevoerd door Adrianne Pieczonka, Josep Calleja en Gerald Finey.

 

 

 

Speciaal voor bewoners laat het Overdagkoor op 19 februari om 16:00 uur horen wij zij de afgelopen maanden zo hard aan geoefend heeft. Het Koor dat onder leiding staat van koordirigent Meinder Bosklopper is sinds 2016 een groot succes.

Traditioneel houdt het CSG Liudger in Drachten een Identiteitsdag. Zij staan stil bij de visie van hun eigen organisatie. Dit jaar wilden zij graag actief aan de slag onder het motto: ‘wat aandacht krijgt, groeit en bloeit’. Sûnenz heeft dit thema opgepakt en gecombineerd met het programma Grijs, Groen en Gelukkig.

Een expositie van Ellen Novara Da Lima. Ellen toont een selectie van 32 foto's uit het project Senioren in Beeld in De Lawei en in Sûnenz. De Expositie bestaat uit prachtige portretten van senioren ontstaan vanuit het idee om de oudere genratie op de gevoelige plaat vast te leggen. De expositie is nu te bewonderen in de Lawei en in Sunenz tot 25 februari 2018.