Sûnenz
Gezond en vitaal ouder worden
bij Sûnenz
dansend ouder echtpaar sunenz

Alles weten over een gezonde levenstijl

Leyden Academy on Vitality and Ageing heeft als missie de kennis over veroudering en vitaliteit te vergroten en deze toegankelijk te maken voor beleidsmakers, zorgverleners en het grote publiek om zo de kwaliteit van leven van oudere mensen te verbeteren. Het kennisinstituut is opgericht in november 2008 op initiatief van Vereniging Aegon.

Leyden Academy en haar samenwerkingspartners zetten zich met hart en ziel in voor een leeftijdsvriendelijke samenleving, zodat de extra levensjaren die we winnen vooral zinvolle en plezierige jaren zijn.

Om dit voor elkaar te krijgen geven ze een interessante nieuwsbrief uit

 

In de nieuwsbrief van Leyden Academy, die tien edities met telkens een ander thema kent, leest u alles over een gezonde levensstijl. Zo zullen

dr. David van Bodegom en andere experts aan de hand van relevante artikelen, infographics en video’s praktische tips geven voor een gezonde leefstijl met minder pillen. De mini cursus 'Ontpillen’ is interessant voor iedereen die het dagelijks innemen van een handvol medicijnen zo lang mogelijk wil uitstellen, en uiteraard ook voor iedereen die vanaf vandaag minder pillen wil slikken. Raadpleeg in het laatste geval altijd eerst uw huisarts, voordat u uw medicatie aanpast. Interessant? Hier leest u de hele nieuwsbrief.

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.