Over Sûnenz
Sûnenz is hét centrum
om gezond en vitaal ouder te worden
dansend ouder echtpaar sunenz

Dansen op recept

31-1-2018 10:00 tot 11:00

“Ik voel me een volwaardige danser”

Vol vertrouwen en zeggingskracht bewegen de deelnemers zich door de ruimte. Muziek en beweging doen even vergeten wat Parkinson met je doet. “Ik voel me een volwaardige danser!” zegt Wil (76 jaar) trots. “En dat terwijl ik niet eerder had gedanst.”      

 

Wil doet enthousiast mee aan de danslessen voor mensen met Parkinson in Leeuwarden. Vanaf 31 januari zijn de danslessen ook te volgen in de Lawei in Drachten! De lessen zijn elke woensdag van 10.00 tot 11.00 uur. Naast mensen met Parkinson zijn vrienden en familieleden van harte welkom. De danslessen verlichten niet alleen de symptomen van de ziekte, maar zijn ook toegankelijk en gezellig. Iedereen kan meedoen.

 

De lessen worden gegegevn voor Miranda Toor. "Tijdens een les die ik een keer heb meegedaan met mensen met Parkinson, werd ik geraakt door de sfeer en de verhalen van deze mensen, dat ze er zoveel plezier in – en baat bij hebben". Plezier staat in Miranda's lessen voorop. Het is belangrijk dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt. De oefeningen en opdrachten kun je naar eigen vermogen uitvoeren. Het gaat vooral om het samen doen, met elkaar dansen en genieten.

 

Locatie:

De Lawei
Laweiplein 1
Drachten

 

Datum en tijd: Vanaf 31 januari elke woensdag van 10.00 tot 11.00 uur

 

Voor meer informatie klik hier.

 

 

150118

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.