Daarom Sûnenz
Ida van Marion (manager Sûnenz)
Over het manifest
karin-Heijne-thuiszorg

Daarom Sûnenz

Gezond en vitaal ouder worden gaat niet vanzelf. We moeten er iets voor doen! Sûnenz gelooft dat we dat het allerbest samen kunnen doen. Zeker nu de overheid zich verder terugtrekt en we het steeds meer moeten hebben van onszelf en onze omgeving. Voor deze uitdaging zet Sûnenz zich met hart en ziel in!

 

Wij willen mensen, organisaties, initiatieven en ideeën die bijdragen aan een prettig en gezond leven voor 55-plussers in Zuidoost-Friesland samenbrengen. Zodat we vanuit het Sûnenz Centrum zorg en ondersteuning kunnen bieden in heel Zuidoost-Friesland. In de toekomst willen we samen met u bij u in de buurt activiteiten opzetten.

 

Naast deze drijfveer hebben we in maart 2013 het eerste Sûnenz Centrum neergezet in Drachten. Een voor Nederland uniek centrum waar we met een veelvoud aan partners samenwerken om een bijdrage te leveren aan gezond en vitaal ouder worden voor geheel Zuid Oost Friesland! Ons centrum is toegankelijk voor iedereen. Iedereen is welkom, dus kom gerust eens langs aan de Burgemeester Wuiteweg 140b in Drachten.

 

Sûnenz en haar partners hebben hun gezamenlijke drijfveer verwoord in het SamenSûnenz manifest. Doet u met ons mee? Al onze partners steunen SamenSunenz door het manifest te ondertekenen. Wilt u dit ook? Stuur dan een mail naar info@sunenz.nl. Dan maken we een afspraak om dit te regelen. Immers samen kunnen we het verschil maken. Klik hier om een galerij te bekijken van mensen die het manifest hebben ondertekend.

 

Klik hier om het manifest te bekijken.