Over Sûnenz
Sûnenz is hét centrum
om gezond en vitaal ouder te worden
dansend ouder echtpaar sunenz

Masteropleiding Master Fan Sûnenz

Word een meester in gezondheid
Sommige mensen zijn er heel goed in om de zaken voor zichzelf te
regelen. Ze hebben een breed netwerk, weten welke wegen ze moeten bewandelen als ze een probleem hebben en hebben mensen om zich heen die hen kunnen helpen.

Helaas is dit niet voor iedereen het geval. Eenzaamheid, moeite om de weg te kunnen vinden in de bureaucratie, het gevoel er niet meer toe te doen... Voor veel, vaak oudere, mensen is dit de realiteit. Soms bewust, soms onbewust, maar het resultaat is dat men steeds minder deelneemt aan de maatschappij. En steeds minder het gevoel heeft een onderdeel te zijn van diezelfde maatschappij, die zich steeds sneller lijkt te ontwikkelen en steeds digitaler wordt.


De Master fan Sûnenz is er op gericht om de kracht van de mensen die dit wél kunnen in te zetten voor de mensen die het níet kunnen of er moeite mee hebben. Als Master fan Sûnenz word je daarom opgeleid om
problemen te herkennen in je omgeving, het bespreekbaar te maken en er iets aan te doen. Daarvoor is één element cruciaal en kenmerkend voor de Master van Sûnenz: de wil om écht iets voor anderen te betekenen.

Als Master fan Sûnenz maak jij het verschil in je directe omgeving. Jij ziet wat er beter kan, voor wie, en weet wie je nodig hebt om dat verschil ook echt te maken. De Master fan Sûnenz is geen functie, maar een roeping. Met deze opleiding help jij jezelf om anderen te helpen.

Op 12 december 2018 start de enige kosteloze masteropleiding van Nederland die van onschatbare waarde is. Meer weten? Bekijk dan de opzet van de master