Over Sûnenz
Sûnenz is hét centrum
om gezond en vitaal ouder te worden
dansend ouder echtpaar sunenz

Docenten

Praktijkgestuurd
Een leerproces is effectief wanneer het leren start bij jouw
eigen motivatie als student: wat spreekt jou aan, in welke situatie wil je het goed doen, welke ambitie heb je? Daarbij is het belangrijk dat je in de praktijk meteen reflecteert op je eigen handelen. Stel jezelf vragen, verdiep je, neem kennis tot je en train. Zo ben je, als je weer moet handelen, beter voorbereid.

Op deze manier ontstaat een leercyclus. Die helpt je om opgedane kennis
meteen in de praktijk te brengen en continu te blijven leren. Praktijkgestuurd leren is daarbij niet alleen gericht op je bekwaamheid, maar ook op je identiteit! Praktijkgestuurd leren is ook gebaseerd op samenwerkend leren. De interactie tussen jou en je medestudenten, maar ook die tussen jou als student en de mensen die je helpt, verrijkt je leerproces. Daarom is het belangrijk om in groepen te werken en te leren. Zo ontwikkel je op een bijna natuurlijke manier vaardigheden en een houding die jou rol in je eigen omgeving versterken!

Wie kom je tegen tijdens het programma?
De Master fan Sûnenz wordt verzorgd door verschillende experts en (gast)docenten. De programmamanager zul je iedere opleidingsmoment
tegenkomen. De (gast)docenten verzorgen vaak één deel van het
programma. Hieronder zie je vast een aantal gezichten, onder anderen, van de mensen die je tegen zult komen tijdens de Master fan Sûnenz.

Bekijk de modules tijdens de opleiding