Over Sûnenz
Sûnenz is hét centrum
om gezond en vitaal ouder te worden
dansend ouder echtpaar sunenz

Aanmeldformulier

Samen werken aan gezondheid
De Master fan Sûnenz is opgezet vanuit de gedachte dat we alleen samen kunnen zorgen voor een betere dag van morgen. Sûnenz zet zich al jaren in om gezond en vitaal ouder worden te stimuleren. Daarvoor zijn in de loop van de jaren waardevolle initiatieven ontstaan, waarmee Sûnenz het verschil maakt in de regio Zuidoost Fryslân. Mooie voorbeelden daarvan zijn De Langste Tafel en de Ipad-cursus ‘Sluit mij aan’. De Master fan Sûnenz is een logisch vervolg. Het is een manier om het inmiddels bewezen succesvolle gedachtegoed van Sûnenz verder te brengen. Met de Master fan Sûnenz willen we Sûnenz niet alleen díchter bij de mensen brengen, maar vooral ook van de mensen zélf maken.

Vragen en inschrijven
Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over de inhoud van de Master fan Sûnenz? Neem dan contact op met Michel Dijkman, programmamanager. Dat kan telefonisch via 06-22749536, of via email: master@sunenz.nl. 

Inschrijven voor de opleiding 
Ben je helemaal enthousiast en wil je je inschrijven voor de opleiding? Er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar en daarom vinden er persoonlijke gesprekken plaats op basis van je motivatie voor de opleiding en cv. Stuur je contactgegevens naar master@sunenz.nl en we nodigen je zo spoedig mogelijk uit voor een kennismaking. Wacht niet te lang met reageren, want de opleiding start al op 12 december 2018.