Over Sûnenz
Sûnenz is hét centrum
om gezond en vitaal ouder te worden
dansend ouder echtpaar sunenz

Sûnenz organiseert samen met NVVE een lezing voor iedereen die meer wil weten over wat wel en wat niet kan op het gebied van een zelfgekozen levenseinde.

Op donderdag 16 mei van 13.00 tot 17.00 uur is er een Lentefair Sûnenz en een feestelijke opening van de vernieuwde binnentuin van Neibertilla. Iedereen is wolkom!

Voorkom mond- en gezondheidsklachten met deze tips!

We zijn op zoek naar interieurs die volgens de eigen bewoner bijzonder is. Het gaat dus niet alleen om het mooie plaatje, maar vooral ook om het verhaal erachter. Doe jij ook mee?

Vanaf april 2019 start het Odensehuis Dirk Baron met een wekelijks spreekuur voor mantelzorgers.

Van 2 april tot 30 mei exposeert Thijs Wolzak in Sûnenz/ZuidOostZorg in Drachten. Wolzak heeft van 248 keer Nederlanders in hun interieur gefotografeerd.

Op de campus in Neibertilla hangen acht werken van Ellen Novara-Da Lima. 

Het zijn tekeningen in combinatie met aquarel en vernis.

Jong en oud, alleen of samen, inspireren en creëren. Drie generaties (ouderen, professionals en studenten) met elkaar in contact brengen door iets te gaan maken. Niet alleen het creatieve proces, de kunst, maar ook elkaar ontmoeten is belangrijk.

Samen werken aan gezondheid

SûnAdvies is een samenwerking van Mondzorg Liesbeth Sterenberg, ZuidOostZorg en Sûnenz. Samen met u werken wij aan de gezondheid van ons allen. Wij vinden het belangrijk om oog te hebben voor elkaar, voor elkaar te zorgen. Met SûnAdvies maken wij onze woorden waar.

Wilt u meer weten over onze programma’s en activiteiten? Loop gerust ons centrum binnen aan de Burgemeester Wuiteweg 140 in Drachten. Natuurlijk zijn wij ook te vinden op internet www.sunenz.nl en of Facebook.


Samen werken aan gezond: Ken uzelf, Voel u goed, Doe mee!

 

De zeggingskracht van lichaamshouding, in combinatie met beweging. Wat gebeurt er met het lichaam als het van houding verandert, hoe verhoudt het zich tot het licht, de vorm en de omgeving. Maar ook gelaatsexpressie, kwetsbaarheid, persoonlijke uitstraling en beleving zetten me aan tot schilderen en beeldhouwen. Sprankelende, contrastrijke en warme kleuren en bijzondere lichtvallen zijn daarbij een belangrijke bron van inspiratie. Mijn werk is figuratief, expressief te noemen.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.