Over Sûnenz
Sûnenz is hét centrum
om gezond en vitaal ouder te worden
dansend ouder echtpaar sunenz

Deel partners Sûnenz op afspraak geopend

Een aantal partners/zorgverleners zal vanaf 1 mei hun zorg binnen Sûnenz deels weer opstarten voor zover mogelijk. Bezoek is in alle gevallen alleen mogelijk op afspraak.

 

De richtlijnen van het RIVM zijn daarbij leidend voor de wijze waarop dit wordt vormgegeven. Iedere partner houdt zich binnen de eigen praktijk strikt aan deze richtlijnen. Daarnaast is op basis van de richtlijnen van het RIVM de inrichting van looproutes en contactmomenten gezamenlijk afgestemd. Centraal staat altijd het uitgangspunt om het risico op besmetting met het coronavirus te minimaliseren. Het betreft de volgende partners:

  • Huisartsenpraktijk Sûnenz (alleen reguliere zorg die niet kan wachten na telefonisch contact)
  • Sterenberg Mondzorg (op afspraak)
  • Oosterhoff Hoortoestellen (op afspraak)
  • Synaeda (op afspraak)
  • Regiopoli en Verrichtingen (op afspraak)
  •  

Belangrijk!
Bezoek is vanwege de coronamaatregelen nog steeds niet toegestaan binnen Sûnenz en Neibertilla. Het is dus helaas ook niet mogelijk om op eigen gelegenheid naar de locatie te komen en een bezoek te brengen aan één van de partners in Sûnenz of een familielid in Neibertilla. Een behandeling of consult bij één van de genoemde partners kan alleen op afspraak.

 

De partners die hun dienstverlening weer opstarten doen dit voor een beperkt aantal klanten/patiënten voor wie de dienstverlening op dit moment dringend nodig is. Iedere partner benadert zijn of haar klanten/patiënten persoonlijk om een afspraak te maken voor een consult of behandeling. Daarbij worden afspraken gemaakt over het tijdstip van de afspraak, maar ook over de maatregelen en/of beperkingen die gelden bij het consult of de behandeling