Over Sûnenz
Sûnenz is hét centrum
om gezond en vitaal ouder te worden
dansend ouder echtpaar sunenz

SûnAdvies

Een investering in uw gezondheid is de beste investering die u kunt doen. Wilt u weten hoe u uw gezondheid kunt bevorderen en waar u rekening mee kunt houden om gezond oud te worden? Kom dan langs in Sûnenz voor het Sûnadvies: dé gezondheidscheck voor 65+ers in Smallingerland.

Wat is het SûnAdvies?
Tijdens het Sûnadvies spreekt u meerdere specialisten op het gebied van (positieve) gezondheidszorg, beweging, voeding en mondverzorging op dezelfde dag. Door metingen te doen en een vragenlijst in te vullen krijgt u inzicht in hoe het met uw gezondheid gesteld is en waar u aan kunt werken. Vervolgens kunt u thuis zelf aan de slag met het advies op maat, het Sûnadvies.

Persoonlijk advies
Gezondheid is alles en alles is gezondheid: persoonlijk en voor iedereen verschillend. Onze specialisten van Sûnadvies nemen ruim de tijd om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren op het gebied van gezondheid. Wij stellen u ook vragen zodat wij u goed kunnen adviseren. Denkt u hierbij aan de volgende onderwerpen:
• Waar heeft u van genoten vandaag?
Het antwoord leert u waar u energie van krijgt.
• Beweegt u genoeg?
Wij vertellen u wat het stijgen van uw leeftijd doet met uw lichaam en spieren en geven advies over wat u kunt doen om meer te bewegen.
• Is uw mond gezond?
Een gezonde mond is van levensbelang, zeker bij het ouder worden. Wist u bijvoorbeeld dat goed kauwen een positief effect op de doorbloeding van uw hersenen kan hebben?

Met wie gaat u in gesprek?
Tijdens het SûnAdvies gaat u in gesprek met experts op het gebied van ouder worden en gezondheid. in twee uren tijd spreekt u de volgende experts:
• Maatschappelijk werker
• Mondhygiënist.
• Geriatrisch fysiotherapeut
• Geriatrisch verpleegkundige

Onze specialisten nemen samen met u een aantal vragen door. Zij beantwoorden daarnaast uw eigen vragen en meten indien nodig uw bloeddruk, geheugen en conditie. Zij adviseren u over uw gezondheid en waar u op kunt letten bij het ouder worden. Elk gesprek duurt ongeveer 30 minuten, zodat u na 2 uren een volledig gezondheidsadvies kunt ontvangen. Na afloop van de vier adviesgesprekken treft u de verpleegkundige nogmaals. Zij maakt een vervolgafspraak met u en biedt u ondersteuning bij het werken aan uw gezondheid aan de hand van het Sûnadvies.


Samen werken aan gezondheid: Ken uzelf, Voel u goed, Doe mee!

Wanneer kan ik terecht voor het SûnAdvies?
U kunt iedere laatste maandag van de maand bij Sûnenz terecht voor het Sûnadvies.

- 25 maart
- 29 april 
- 27 mei
-24 juni
-29 juli
- 26 augustus
- 30 september
- 28 oktober
- 25 november
- 30 december

Wat kost het en hoe meld ik mij aan?

Het Sûnadvies, ter waarde van € 150,00, kost u tijdelijk slechts 75,-. Voor dit bedrag ontvangt u een gezondheidsadvies op maat, waar u direct mee aan de slag kunt. U kunt dit bij Sûnenz contant of per PIN betalen.

Aanmelden gaat eenvoudig door een mail te sturen naar advies@sunenz.nl, of door telefonisch contact op te nemen met Margriet Paulusma (verpleegkundige) van het Sûnadvies via 06-83246452.

 Samen werken aan gezondheid: Ken uzelf, Voel u goed, Doe mee!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.