Over Sûnenz
Sûnenz is hét centrum
om gezond en vitaal ouder te worden
dansend ouder echtpaar sunenz

SûnAdvies

Ouder worden, dat doen we allemaal. Maar we kunnen wel invloed uitoefenen op de manier waarop we vitaal ouder worden. Wilt u weten hoe u uw gezondheid kunt bevorderen en waar u rekening mee kunt houden? Dan is dit zeker interessant voor u. 


SûnAdvies is een samenwerking van Mondzorg Liesbeth Sterenberg, ZuidOostZorg en Sûnenz. Samen met u werken wij aan de gezondheid van ons allen. We introduceren graag een nieuw initiatief op het gebied van gezondheid aan u. Het SûnAdvies is nieuw en heel waardevol voor uw gezondheid. We vertellen u hier graag meer over. 

Wat is het SûnAdvies?
Spreek meerdere specialisten op het gebied van (postieve) gezondheidszorg, beweging, voeding en mondverzorging op dezelfde dag. Zo heeft u een indicatie hoe het met uw gezondheid gesteld is en waar u aan kunt werken. Aan de hand van tools zoals een vragenlijst kunt u thuis verder aan de slag met het gegeven advies. 

Persoonlijk advies
Gezondheid is persoonlijk en voor iedereen verschillend. Daarom nemen de specialisten ruim de tijd om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren op het gebied van gezondheid. Wij stellen u ook vragen zodat wij u goed kunnen adviseren. Denkt u hierbij aan de volgende vragen:

 • Waar heeft u van genoten vandaag?
  Het antwoord leert u waar u energie van krijgt.
 • Waarom is bewegen zo belangrijk?
  Wij vertellen u wat het stijgen van uw leeftijd doet met uw lichaam en spieren.
 • Is uw mond gezond?
  Een gezonde mond is van levensbelang, zeker bij het ouder worden.

 

Met wie gaat u in gesprek?
Tijdens SûnAdvies gaat u in gesprek met experts op het gebied van ouderenzorg. U spreekt met de volgende personen:

 • geriatrisch verpleegkundige
 • geriatrisch fysiotherapeut,
 • maatschappelijk werker
 • mondhygiënist.

 

De specialisten beantwoorden uw vragen en meten indien nodig uw bloeddruk, geheugen en uw conditie. Zij adviseren u over uw gezondheid en waar u op kunt letten bij het ouder worden. Elk gesprek zal ongeveer 30 minuten duren. Na afloop van de vier adviesgesprekken treft u de verpleegkundige nogmaals. Zij zal een vervolgafspraak met u maken en u ondersteuning beiden bij het opvolgen van de adviezen en uw persoonlijke voornemens.


Samen werken aan gezondheid: Ken uzelf, Voel u goed, Doe mee!

Data voor het SûnAdvies
Op elke laatse maandag van de maand kunt u in de ochtend terecht voor het SûnAdvies. 

Investering en aanmelden

U ontvangt een gezondheidsadvies waar u direct mee aan de slag kunt. De kosten van het SûnAdvies bedragen €75,-. Dit kunt u contant of per PIN betalen. Aanmelden gaat eenvoudig via advies@sunenz.nl.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.