Over Sûnenz
Sûnenz is hét centrum
om gezond en vitaal ouder te worden
dansend ouder echtpaar sunenz

SûnenzSwing: een ouderwets gezellig dansfeest!

Een ouderwets gezellig dansfeest!

 

Sûnenz en ZuidOostzorg organiseren ‘SûnenzSwing’. Een ouderwets gezellig dansfeest speciaal voor ouderen en voor iedereen die graag de heupen laat swingen. Onze DJ’s draaien oude hitjes van Doris Day tot de The Jackson maar ook Louis Prima. Meezingers, tranentrekkers of een ouderwets gezellige polonaise: Het is onmogelijk om stil te blijven zitten.

 

SûnenzSwing is geïnspireerd vanuit het succesvolle danspaleis, dat is ontstaan vanuit de volgende formule: Muziek heeft de kracht om verhalen van toen op te roepen, en biedt houvast in het nu. Het breekt dwars door generaties, culturele achtergronden, rangen en standen of seksuele en politieke voorkeuren heen. Muziek is een magisch middel om verschillende groepen mensen bij elkaar te brengen en ouderen in beweging te zetten, een dansfeest voor ouderen waar jong en oud elkaar ontmoeten. Dansen verbindt, want dansen doe je samen!

 

SûnenzSwing zal langs alle locatie van ZuidOostZorg reizen en minimaal 2x per jaar op elke locatie neerstrijken. De eerste editie is op donderdag 31 mei vanaf 14.30. Waar? In Sûnenz aan de Burgemeester Wuiteweg 140b.

 

Bekijk hier de sfeerbeelden van de eerste editie op 31 mei!

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.