Sûnenz Support
Gratis support voor iedereen
Aarzel niet en bel: 0800-3590800
ina-vervolg-header

Informatie & advies

Maar bij wie kun je voor welke vragen terecht? Dat is soms moeilijk te achterhalen. Sûnenz en haar partners willen daar de helpende hand in bieden door middel van de Sûnenz Supportlijn. Een nummer waar u terecht kunt met al uw vragen die een rol spelen bij gezond en vitaal ouder worden. Speciaal voor de 55+-ers in de gemeenten Smallingerland, Opsterland en Oostellingwerf. Maar als u jonger bent en u heeft een hulpvraag, helpen we u uiteraard ook! Zonder tussenkomst van een bandje of een keuzemenu; gewoon gelijk iemand aan de lijn. Waar u indien mogelijk gelijk geholpen wordt met een antwoord of een goede doorverwijzing naar de juiste instantie en - als het kan - de juiste persoon. Wel zo makkelijk.

 

Sûnenz support werkt nauw samen met allerlei soorten organisaties, samen willen wij u zo goed en zo snel mogelijk helpen. Zo werken wij nauw samen het WMO loket voor de WMO vragen, waarmee we een rechtstreekse beeldbel verbinding hebben. Dat is onze filosofie; samenwerken om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

Kortom: Samen Sûnenz.

 

Sûnenz support

 

Hoe?

U kunt ons elke werkdag bellen tussen  08.00-17.00 op 0800 35 90 800. 

Maar u kunt ook gerust langskomen in ons Sûnenz Centrum bij onze support medewerkers. Of stuur een mail naar support@sunenz.nl . We helpen u graag. Samen komen we er vast en zeker uit.

 

Wij helpen u bij al uw vragen over welzijn, indicaties, vergoedingen, WMO, vitaliteit, zorg, voeding, beweging en alle andere zaken die bijdragen aan uw gezondheid en vitaliteit. We staan elke werkdag voor u klaar van 08.00 tot 17.00 uur. Aarzel dus niet en bel. We helpen u graag verder!

 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.