Verwijzers
Bent u huisarts?
Lees hier informatie speciaal voor u
Foto verwijzer_ vulpen

Sûnenz voor huisartsen

Bij Sûnenz staat het actief ondersteunen van de ouderen en de huisartsen centraal.

Sûnenz biedt huisartsen een brede expertise door de netwerkopzet. Diverse partijen bieden reguliere diensten, maar ook diensten die zich specifiek richten op ouderen. Zo willen we u als huisarts ondersteunen in de zorg voor uw oudere patiënten. Dit doen we door het bundelen van geriatrische expertise en het samenbrengen van relevante disciplines (inclusief ziekenhuisspecialisten) onder één dak.

Huisartsen kunnen hier terecht voor diagnostiek en behandeling van hun (kwetsbare) oudere patiënten. Tijdelijke opname onder uw regie is mogelijk in het HuisartsenHospitaal. Daardoor worden opnames van patiënten in het ziekenhuis of verpleeghuis voorkomen of veranderen van karakter. De inzet van eHealth oplossingen bij de zorg en behandeling van patiënten in uw praktijk kunnen hieraan bijdragen.

Kortom alle zaken van uw regierol rond de zorg aan ouderen in uw praktijk ondersteunen we graag actief met netwerkpartijen in Sûnenz.  Het centrum brengt diagnostiek en behandeling naar de eerste lijn, dichtbij en in de buurt.

 

De (preventieve) diensten die Sûnenz biedt, ondersteunen de ouderen bij het behouden van hun zelfregie/ zelfstandigheid, een actieve leefstijl en (het behoud van hun) psychosociale redzaamheid. Het centrum wil de mogelijkheden en leuke kanten van het ouder worden laten ervaren en daarmee gezondheidswinst creëren.  


De vraag van ouderen en huisartsen, de ervaring en resultaten, vragen van zorgverzekeraar en gemeenten en landelijke en regionale ontwikkelingen bepalen de verdere ontwikkeling van diensten. U wordt van harte uitgenodigd hier een bijdrage aan te leveren.

 

In het linkermenu vindt u de diensten die op dit moment beschikbaar zijn. Dit is een groeiende lijst en er worden regelmatig nieuwe diensten toegevoegd.

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.